Lilium Güzellik Merkezi İzmir Aliağa Lilium Güzellik Salonu Plazma Pen İşlemi Mağduriyeti

02 Kasım 2023 00:02

İzmir Aliağa Lilium Güzellik merkezinde plazma pen işlemi yapıldı 8 ay önce 3 seans olumlu sonuç alamadım üstelik kalıcı yanık lekeleri kaldı alnımda geçmeyen yanık izleri mağduriyeti yaşadım. Yapılan işlemden dolayı bir sürü de ürün aldım geçmesi için parasal ve ruhsal olarak fazlasıyla mağdur oldum. Leke tedavisi ile geçebilir diye bir seans peling yaptılar ama hala geçmedi daha sonra nasıl bu izlerim geçecek diye merkeze gittim ve ukalaca beni geçiştirdiler. Tekrardan ücretini ödersem yaptıkları hatayı düzeltmek için yardımcı olabiliriz diye açıklama yaptılar bu durum ruhsal olarak beni fazlasıyla etkiledi sorumlularından şikayetçiyim

Lilium
Lilium

Hizmet aldıktan 8 ay sonra gelip alnınızda lekeler oluştuğunu söylediniz. Oysa 8 ay önceki dosyanızda el yazınızla hiçbir sorun yaşamadığınıza dair yazınız ve imzanız mevcut. İşleminiz 8 ay önce bitmiş olduğu ve 8 ay boyunca neler yaptığınızı, alındaki lekenin kesinlikle bizden kaynaklı olmadığını bildiğimiz halde yinede sizi kırmayıp ücretsiz alın bölgesi için leke protokolü uyguladık. Bu kez işlemden 2 hafta sonra tertemiz lekesiz bir alınla gelip alnınızın çok güzel parladığını söyleyip yüzünüz içinde aynı işlemi ücretsiz olarak talep ettiniz. Bu talebiniz karşılanmayınca buraya yalan yanlış bir yorum yazıyorsunuz. Keşke buraya konuyu doğru bir şekilde aktarıp niyetinizin ne olduğunu da yazsaydınız. Elbette önceliğimiz memnuniyet bu nedenle bazen bizden kaynaklı olmayan aksaklıklarda bile danışanlarımıza karşı özveride bulunuyoruz ama iş durumdan faylanmaya gelince tabii ki buna göz yumamayız. Takdir edersiniz ki burası bir işletme hayır kurumu değil. Vicdan rahatlığı dileriz.

Feyza
Feyza

Merhaba bir çözüm buldunuzmu geçti mi

Seren sonuçtan hiç memnun değil

02 Aralık 2024 12:40

11 Aralık 2023 15:19