Likelife Güzellik Like Life? Pera Life!

02 Mayıs 2024 14:27

2022 yılından bir broşür ile zorla ikna etmeye çalıştılar. Bir heves ve baskı altında paket aldık. İlk iki seans hiçbir şey olmadı dökülmedi, seyrelme bile olmadı ondan sonra'da derecesini attırdıklarını dile getirdiler ve benim iç bacak aralarım yaktılar. Bende doğal olarak devam etmek istemediğimi ve bitirmek istediğimi söyledim. Kendileri like life
böyle bir hakkım olmadığını beni mahkemeye vereceklerini söylediler. Ardından 3 kere isim değiştirmişler. Şimdi ki adı ise pera life kimseye önermiyorum. Kendileri beni mahkemeye vereceklermiş. Elimde ki yanık fotoğrafları ve 4 kere firma adı değiştirip ödediğim ve gitmediğim paketler için ben kendilerinden şikayetçi olacağım.

Sevgi
Sevgi

Beni de mahkemeye vermişlerdi haksiz para kazanç elde ediyorlarmış hep bu şekilde. Sürekli isim değiştirip. Fatura fiş asla ve asla kesmiyorlar. Size kestiler mi? Şikayet edin maliyeye ben edeceğim mutlaka

Ceren
Ceren

Bende bugün bu olaya düştüm ve hemen iptal etmek istediğimi söyledim yarın halledeceklerimi söylediler bana yardım edebilir misiniz

Dilan
Dilan