Yasemin sonuçtan hiç memnun değil

Life312 Profesyonel Yönetim Hizmetleri Life 312 Site Yönetimsizliği

04 Nisan 2024 00:57

İlgisiz bir yönetim ile bu çağda sıcak su problemi yaşıyoruz. Söylediğimizde inşaat firmasının üzerine tüm suçu atarak ortadan çekiliyor. İnşaat firmasının yaptığı en büyük yanlış sizinle anlaşmış olmak. Mesai saatleri memurlardan az. Bina yansa kendi kendimize söndüreceğiz. Mutlaka haftada 1 ya da 2 kez binada bir sorun oluyor ve bunu yonetim 1 gün sonra öğreniyor. Sürekli gelip denetlediklerini söylüyorlar ama hiç göremedik biz. Binada görevli olarak yaşlı bir amca çalışıyor ve hala asansörler dahil inşaat kiri duruyor (2 yıl oldu). Asansörler sürekli sıkıntı çıkarıyor. Gökdemir Suit Blokları bu yönetim ile daha da saçma, İlgisiz bir hal alıyor. Kapımın önünü artık kendim temizliyorum ve aldıkları aidat boşa ödenen bir para gibi geliyor. Tek görevleri çöpü atmak!

06 Nisan 2024 10:06 (Şikayetten 2 gün sonra)
Yasemin
Yasemin
06 Nisan 2024 10:36

Yaptığınız çoğu şeyi yazmışsınız ne kadar güzel. Bunlar yapmanız gereken şeyler zaten. Eksikleri bulduğumuzda yazmak da bizim görevimiz. Çöpü kapının önüne koyacak kadar bilgisiz değiliz. Her zaman poşetleyerek bağlayarak çöp kutusuna atarız. Hatta emin olun kapının önü ufak bir leke olsun o leke aylarca orada kalabilir. Asansörlerin içindeki pislik aynaların kirini geldiğiniz o bir günde hiç göremediniz sanırım. Bir diğer şikayetimde fotoğraflarla bahsederim. Her seferinde durum daha fazla para verin daha fazla hizmet görüne geliyor. Emin olun 400 değil 1000 veririm ama sizin yönetiminizi istemem. Temizlik görevlisi amca yürümekte bile zorlanıyor ne gibi iyi bir hizmet sunacak hiç bilmiyorum. Yaptığınız hiçbir şey hayır olarak yapılmadı gerektiği için ve para verildiği için yapıldı. Sıcak su problemi ya da su problemi 1 kez yaşanmış olsa emin olun bu kadar konuşuyor olmazdık.

08 Nisan 2024 15:16

İkazlarınız için teşekkür ederiz. Derhal ilgileneceğiz.

04 Nisan 2024 15:13
Rabia sonuçtan hiç memnun değil

Zafran TOKİ Emlak Yönetim Müdürü Ve Muhasebecisi

17 Nisan 2024 15:03
Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Site Yönetimi İlgisizliği Ve Hijyen Sorunları Yaşam Kalitesini Düşürüyor

25 Mayıs 2025 20:59