Direksiyon Eğitimi Ve İlgisizlik Mağduriyeti

25 Aralık 2024 12:44

Tay/Antakya'da yaşıyorum ve ehliyet almak için Lider Sürücü Kursu'na yazıldım. Yazılı sınavı geçtikten bir buçuk ay sonra direksiyon dersine başladım. Direksiyon dersi için 25 ders anlaşması yapmıştık, ancak sadece 13 ders verildi. 13 dersi alırken de 3 farklı hoca değiştirildi. Sonrasında direksiyon sınavına girdim ve ilk hakkımda başarısız oldum. Kursu arayıp derslerimin eksik verildiğini ve yeterince iyi eğitim almadığımı söylememe rağmen kimse ilgilenmedi. İlgisizlik bir yana, para ödemem için ısrar edildi. Direksiyon sınavına tekrar girmek için defalarca aradım, ancak benimle dalga geçer gibi 'Milli Eğitim Bakanlığı'nı arayıp sınav tarihinizi öğrenin' dediler. 1 ay geçmesine rağmen hala 2. hakkım olan direksiyon sınavına çağrılmadım. Milli Eğitim Bakanlığı'nı aradığımda, 2 haftada bir direksiyon sınavının yapıldığını belirttiler. Antakya'nın en iyi kursunun bunu yapması üzücü bir durum.

Zeliha
Zeliha

Neye göre antakyanın en iyi kursu dediğinizi merak ettim keşke yılmadan kursa gidip görüşseydiniz kendileri ile ben de mağdurum ilgisizlik dahil kötü hoca dahil araç arızası nedeniyle 6 gün başka araçla çalıştırmak ve bir hafta ara vermek dahil ben de bir çok sorun yaşadım hele bana verdikleri metin hoca var ya kurumun teyzesinin oğlu tam bir sabırsız ve bana hakaret boyutunda Mobbing uyguladı ve hiç işini severek yapmıyor ben asla ve asla en iyisi olduklarını düşünmüyorum

31 Aralık 2024 18:36

01 Ağustos 2023 01:13
Ramazan sonuçtan hiç memnun değil

13 Aralık 2023 17:32