Beyza sonuçtan hiç memnun değil

Licape Bozulan Ve Kokan Serum!

Beyza
20 Temmuz 2023 20:32

Ben Trendyol'dan licape'nin kendi satıcınızdan 5 Haziran 2023 tarihinde alışveriş yaptım ve ferulic acid Plus vitamin c serumunu aldım. Ürünü bir aydır kullanıyorum. İlk aldığımda herhangi bir kokusu yoktu. Kıyafetlerimi koyduğum dolapta güneş ışığı görmeyen yerde sakladım. Ancak geçen hafta serumun kapağını açtığımda etrafa kötü bir koku yayıldı. Ürün büyük ihtimalle bir ayda bozuldu. Kapağını açtığımda çok yoğun ve kötü plastik gibi bir koku geliyor. İsterseniz bana adres verirseniz serumu size incelemeniz için gönderebilirim. Kutusunda kullanım ömrü 24 m yazıyor. Son kullanma tarihi ise 05/26. Bu durum beni hayal kırıklığına uğrattı çünkü ürünü güvenle kullanmak istiyordum. Daha önce 2 kez [email protected] ye bu durumla ilgili mail attım ama geri dönüş yok. Ben artık bir cevap istiyorum. Satın aldığım ürünün kalitesi ve dayanıklılığı konusunda daha fazla dikkat beklerdim. Bu konuda yardımcı olmanızı ve şikayetimi çözüme kavuşturmanızı rica ediyorum. Ürünle ilgili bir iade veya değişim yapmanızı veya alternatif bir çözüm sunmanızı talep ediyorum.

Fatmanur sonuçtan çok memnun

Fatmanur
03 Ekim 2024 00:00
"Sorunum halledildiği için teşekkürler"
Bozuk C Vitamini Serumu ve Hayal Kırıklığı
Bozuk C Vitamini Serumu ve Hayal Kırıklığı
Şeymanur sonuçtan hiç memnun değil

Kullandığım Serum Cildimde Ağrılı Sivilce Ve Şişlik Yaptı, Rengi Ve Kokusu Değişmiş

27 Ağustos 2025 06:23
kullandigim-serum-cildimde-agrili-sivilce-ve-sislik-yapti-rengi-ve-kokusu-degismis-3.jpg
Canan sonuçtan hiç memnun değil

12 Eylül 2024 16:47
SHE Vec Serum Bozuk.
Gokce sonuçtan hiç memnun değil

23 Nisan 2024 15:03
The Purest Solutions Kullanılmış Ürün Göndermeye Devam Etmemeli.
Ber sonuçtan hiç memnun değil

30 Eylül 2024 20:49