Teslimat Sorunları Ve Müşteri Hizmetleri Krizi

Teslimat Sorunları Ve Müşteri Hizmetleri Krizi
Muhammet
11 Ekim 2024 18:39

29.08.2024 tarihinde LG Gebze Center Bayisi Gala Dayanıklı Tüketim Mallarından 1 adet buzdolabı ve 1 adet çamaşır makinesi aldım. Buzdolabının teslimat tarihi 15.09.2024 olarak belirtilmişti. Çamaşır makinesi için ise Ekim ayı içerisinde konuşularak ödemesi yapıldı. Ancak, arkadaşları aradığımda yanlış anlaşılma olduğu, her iki ürünün de Ekim ayının ilk haftasında teslim edileceği söylendi. 02.10.2024 tarihinde ilk görüşmemde, ürünlerin 05.10.2024'e kadar teslim edileceği belirtildi ve herhangi bir sorun olmadığı söylendi. Beklemeye devam ettik, gelmeyince tekrar aradığımda ürünlerin 07.10.2024'te gönderileceği, depoda sorun olduğu iletildi. Beklemeye devam ettik, gelmeyince 08.10.2024'te tekrar aradığımda, bulaşık makinesinin defolu geldiği ve ancak Kasım ayında teslim edileceği, benim aramalarım sonucunda söylendi. Buzdolabının teslimatında herhangi bir aksilik olmadığı iletildi. 09.10.2024'te gelmedi, aradım, yarın denildi. 10.10.2024'te aradım, yarın denildi. Bugün ise aradığımda 12.10.2024 denildi. Bağırarak konuştuğumda ancak 14.10.2024'te teslim edeceklerini söylüyorlar. İstersek iade yapılacağını belirtiyorlar. Dalga geçer gibi ürünün fiyatı arttı diye yapılan terbiyesizliklerin sonu gelmeyecek mi? Esnafın sözüne kimse güvenemeyecek mi? LG ürünlerinin arkasında durmayacak mı? Ayıp bu yaptığınız. Ticaret Bakanlığı'nın bu konuların önüne geçmesi lazım. Acilen mağduriyetimin giderilmesini bekliyorum.

Eser
04 Ağustos 2023 16:30
Gamze sonuçtan hiç memnun değil

Gamze
12 Ekim 2024 14:11
Yeni Buzdolabı Ayıplı Geldi, Değişim Reddedildi
Nagihan sonuçtan hiç memnun değil

Nagihan
14 Temmuz 2024 00:08
LG Buzdolabı Aldığımıza Pişman Etti
Öznur sonuçtan hiç memnun değil

Media Markt'dan Alınan LG Marka Buzdolabı Sorunu

Öznur
10 Mayıs 2024 17:59
media-marktdan-alinan-lg-marka-buzdolabi-sorunu-3.pdf
Mine sonuçtan hiç memnun değil

Mine
28 Eylül 2024 15:45