LG TV Güncelleme Sonra Kanal Sinyalleri Gitti

Tuğba
29 Kasım 2023 22:20

3 ay önce LG marka televizyon aldık. Teknosa'dan 4 gün önce bir güncelleme yapıldı ve bu güncellemenin ardından 'sinyal yok' uyarısıyla kanallar kayboldu. Yerel kanallardan bazıları var, bazıları yok; kanal değiştirdiğimizde hepsi gidiyor ve sonra tekrar geliyor. Servisi aradık, servis anten problemi olduğunu söyledi. Usta çağırdık, anten ölçümü yaptı. Kablolarda bir sorun olmadığı, televizyonun sinyal almadığı belirtildi. Tekrar servis çağırdık. Servis bu kez merkezi sistemde bir problem olduğunu iddia etti ancak apartmanımızda bizden başka bu sorunu yaşayan kimse yok. Bu sorunun acilen çözülmesini talep ediyorum. Daha 3 aylık olan televizyonun gerekirse yeni bir ürünle değiştirilmesi gerekiyor. Yazılımsal bir sorun olduğu çok açık; çünkü sorun, güncelleme yapıldıktan sonra ortaya çıktı. Geri dönüş yapılmasını talep ediyorum.

Enes
Enes

Biz de sizin yaşadığınızı yaşıyoruz. Bir ay olmadı alalı biz de. Güncelleme geldi bizde de gitti. LG servislere talimat vermiş galiba uyduda sıkıntı var diyeceksiniz diye. Sorunlu TV satıp sorunu başka bir şeyden oluyor diye gösteriyorlar birkaç senedir kullandığımız Vestel televizyonda tık yoktu LG televizyon geldi 2 haftada uyduda sıkıntı olmuş insanların aklıyla dalga geçiyorlar. Çözülmezse Tüketici Hakem Heyeti'ne gideceğim. İade edip başka marka alacağım. Bir daha LG marka mı? Asla. Çözüme ulaşırsanız buradan paylaşın lütfen.

Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Ömer
22 Aralık 2023 13:11