Adem
12 Temmuz 2023 23:14

Kasım2021 de kurutmalı çamaşır makinesini aldık. Bir ay sonra sıkarken ses yapamaya başladı. Servis geldi. Tamir etti. Birkaç gün sonra tekrar aynı arızayı yaptı. Servis 4 defa aynı arızayı tamir etti ama sorum hala çözülmedi. Bizi aylarca parça gelecek diye bekletti. Sonra değişim yapılacağını söylediler. Her aradığımızda değişim beklediğini söylediler. Yaklaşık 20 aydır makinemiz arızalı sürekli oyalıyorlar. Genel merkez buradaki yerel servise atıyor. Buradaki serviste genel merkezden onay beklediğini söylüyor. Defalarca telefonla arayıp arıza kaydı bıraktım. WhatsApp sürekli yazdım ama sonuç değişmedi. Kurutmalı çamaşır makinesinde üretim olarak kronik arıza olduğunu söylüyor. Servisin kendisi ama sorunu çözmüyor. Sürekli öteliyor. En son görüşmemde biradaki yerel servis genel merkezle görüştüğünü bana bir çözüm üretemeyeceklerini ve yasal haklarımı kullanabileceğimi söylediler. Servisten arıza servis formlarını defalarca istemem rağmen göndereceğim deyip bana bir türlü formları göndermiyor. Arıyorum telefonlarıma bakmıyor. Mesajlarıma cevap vermiyor.
Şimdi de makineden yıkarken elektronik yanık kokuları geliyor ve çamaşırları yırtıyor çamaşırların üzerine beyaz çizik lekeleri bırakıyor. Tabii ki sıkarken de komşuları rahatsız edecek bir şekilde ses yapıyor. Genel merkezi her aradığımda size dönüş yapacağız. Bilgi vereceğiz diyorlar aramıyorlar.
4 defa tamir oldu. Düzelmediğini bildikleri halde. İade alamayız. Değişim yapamayız. İsterseniz makinenizi servis alıp götürüp tekrar tamir edip bırakır ya da yasal haklarınız kullanabilirsiniz diyor. Tamir olup düzen tutmadığını ve kronik sorun olduğunu biliyorlar. Şu an makine yırtıyor ve aşırı ses yapıyor uğrayan yok

Semiha sonuçtan hiç memnun değil

LG Kurutmalı Çamaşır Makinesi Tamir Sürecinde Yaşanan Sorunlar

Semiha
03 Kasım 2024 13:37
Erkan sonuçtan hiç memnun değil

Erkan
26 Ağustos 2023 15:04
Cemalettin sonuçtan hiç memnun değil

LG Çamaşır Makinesinden Traktör Sesi Gibi Ses Geliyor

Cemalettin
23 Ekim 2023 16:09

LG Çamaşır Makinesi Kabusu: Sorunlar, Bekletmeler Ve Çözüm Arayışı

Rindan
25 Aralık 2024 18:12
Ender sonuçtan hiç memnun değil

LG Kurutmalı Çamaşır Makinesi Ses Problemi

Ender