Guney sonuçtan hiç memnun değil

LG Buzdolabımın Üst Bölüm Soğutmuyor

Guney
21 Aralık 2023 18:53

Selam. Sorunum, LG GTL569PQAM Enerji Sınıfı A++ 588 litre Alttan Donduruculu No Frost Buzdolabı'nı 19/10/2023 tarihinde satın aldım. Birkaç gün sonra ürünün teslimatı ve kurulumu yapıldı. İşim gereği bir aydan fazla evde olmadığım için buzdolabının üst bölgesinin soğutma yapmadığını fark etmedim. Hemen Media Markt'ı aradım, durumu izah ettim, fakat 'Biz bir şey yapamayız, LG'yi aramalısınız ve servis çağırmalısınız' dediler. Ben de arayıp servis çağırdım ve servis elemanı birkaç yerini kurcaladıktan sonra 'bir şey yok' diyerek gitti. Sorun hala devam ettiği için tekrar servis çağırdım, geldiler ve derecesini kontrol ettiler. 'Bir şey yok' dediler. Ancak dün 'aynı şeyi söylediniz, sorun devam ediyor' dediğimde, 'Dün geldiğimde sorunu çözdüm, şimdi bir sorun yok' dedi. 'Peki dün geldiğinizde hiçbir sorun olmadığını söylemiştiniz' dediğimde ise 'LG markasını niye aldınız, almasaydınız' diyerek çıkıştı. LG teknik servis elemanının bu tavrı karşısında şaşkınım. Media Markt, ürün ayıplı olduğunu onaylarsam iade alacaklarını söyledi. Ancak servis 'belge veremem' diyor, hem hatalı olduğunu söylüyor hem de belge vermiyor. LG gibi kaliteli bir firmanın nasıl olup da ayıplı ürünün arkasında durmadığını anlamıyorum. O kadar fiyata verdiğim paraya mı üzüleyim, yoksa buzdolabını kullanamayıp içindeki bozulan ürünlere mi yanayım, anlamadım. Ben bu ayıplı ürünün iadesini istiyorum. Evde bozulacak bir şey alamıyorum, bu yüzden yardımınızı rica ediyorum.

profile profile

Dilek
24 Eylül 2025 00:36
Ayşe sonucu yetersiz buldu

Ayşe
09 Ocak 2024 16:39
K.can sonuçtan hiç memnun değil

K.can
16 Haziran 2023 14:24
LG Bozuk Buzdolabı Satışı
LG Bozuk Buzdolabı Satışı
Emre sonuçtan hiç memnun değil

LG Buzdolabı Değişim Sürecinde Yaşanan Mağduriyet

Emre
15 Ekim 2025 17:40
lg-buzdolabi-degisim-surecinde-yasanan-magduriyet-1.pdf
Ersin sonuçtan hiç memnun değil

Ersin
07 Temmuz 2023 17:07