Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Hakan
01 Şubat 2024 12:56

Aydın Forum AVM içindeki Teknosa'dan aldığım LG marka 18'lik klima darbeli ve eğik geldi. Servise takmalarını istememe rağmen 'bir şey olmaz' diyerek taktılar ve gittiler. Ürün dış üniteden su kaçırıyor. Başka bir servis çağırdım ve içindeki borunun delik olduğunu, gaz kaçırdığını söylediler. Söktüler ve götürdüler, servis iç ve dış ünitenin hatalı olduğunu belirterek değişim verdi. Değişim kağıdıyla satın aldığım yere gittim, 'ürün elimizde yok, ücret iadesi yapalım' dediler. Kabul etmedim çünkü ürüne zam gelmiş ve ürün hala vitrinde duruyor. Etikete güncelleme yapılmış, hatta zam gelmiş. Teknosa'nın internet sitesinde satışı halen mevcut, kusurlu mal satıp insanları mağdur ediyorlar. Mağazadaki görevli arkadaş üstten tavırlarla 'mevsimi değil, gelmiyor' dedi. Klimanın mevsimi mi olur? Yazın soğukta, kışın sıcakta kullanırsın dedim. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağımı söyledim, 'git yaz, 6 ay boşa beklersin' dedi. Ürünü satana kadar yani Teknosa ve LG, insanları mağdur ediyor. Ürünün bire bir değişim kağıdı var, yenisini istiyorum.

Kerem sonuçtan hiç memnun değil

Kerem
03 Temmuz 2024 11:09
İpek sonuçtan hiç memnun değil

İpek
24 Temmuz 2025 10:54
kirik-gelen-klima-iade-ve-degisim-surecinde-magduriyet-8.jpg
kirik-gelen-klima-iade-ve-degisim-surecinde-magduriyet-7.jpg
kirik-gelen-klima-iade-ve-degisim-surecinde-magduriyet-6.jpg
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

09 Ocak 2024 19:17

Güler
16 Ağustos 2024 22:15
LG Klima Montaj Hatası
LG Klima Montaj Hatası
Ufuk sonuçtan hiç memnun değil

Ufuk
20 Haziran 2024 12:06