İrfan
18 Eylül 2023 17:28

26/08/2023 tarihinde Vatan Bilgisayar online web sitesinden 30.959,10TL karşılığında LG 65UR91006 65inc 165 cm 4K Webos Smart TV aldım. Ürün geldikten sonra LG servisi tarafından kurulum gerçekleşti. Kurulum gerçekleştikten sonra akşam TV'nin alt ve üstünden ışık sızması, siyah renkte bulutlanma sorunu olduğunu fark ettim. LG servisini aradığımda, akşamları ışık sızmasının kullanıma engel olmadığını ifade etti. Vatan Bilgisayar'ı aradığımda, LG servisinin konuyla ilgilenmesi gerektiğini söyledi. Bir insan 65 inç TV alıyorsa zaten akşamları keyifle film izleyeyim diye alıyordur. Hatalı bir panele bu kadar para vermeme rağmen hiçbir şekilde muhatap bulamıyorum. Şimdi ki aklım olsa asla almazdım. LG Türkiye firmasına güvenerek aldığım üründe mağdur oldum. Eğer sonuç alamazsam Tüketici Hakları'na, CİMER'e ve Tüketici Mahkemesi'ne başvurmayı düşünüyorum.

Yasin

Merhabalar aynı model TV bende de var yeni aldım aynı sorunları bende yaşıyorum akşam TV yi açıp film izleyesim bile gelmiyor ışık sızmaları aşırı derece de göze batıyor hiç memnun kalmadım maalesef TV den çok pişman oldum aldığıma. Sizin sorununuzu çözmek için size ulaştılar mı?

Sinan
Sinan

Merhaba TV nizden memnun musunuz? Ben alalı birkaç gün oldu ciddi anlamda henüz test etmedim ama servise böyle bir ihtimalden bahsettiğimde bunun normal sayıldığını belirtti TV ışığı kısık olursa ve karanlık ortamda o şekilde görülür dedi... Bir de benim aldığım TV nin ekranın üzerinde jelatin ve alt çerçevesinde jelatin çıkmadı ancak sağ sol ve üst çerçevede jelatin var. Sizde nasıldı hatırlıyor musunuz bende acaba açılmış ürün mü gönderdiler şeklinde bir şüphe oluştu

Musa sonuçtan hiç memnun değil

Musa
13 Şubat 2025 19:48
Yeni TV'nin Ekran Sorunu Ve Değişim Mücadelesi
Yasin sonuçtan hiç memnun değil

20 Şubat 2024 02:05

LG Mini LED TV Yanıltmacası Ve Arızalı Ürün Sıkıntısı