Akın sonuçtan hiç memnun değil

08 Ocak 2024 16:05

Susurluk festivali outlet Levi's'den iki adet kot pantolon aldım. Birkaç yıkamadan sonra rengi attı ve kötü bir hale geldi. Çalışan arkadaş, 'Levi's'de renk atması olmaz' dedi; ancak aldığım kotun koyu grisi kötü bir renk aldı. Mavi renkli kotumda ise şeritler belirdi. Beyaz renkli resimlere, yenisini ve yıkandıktan sonraki halini koydum, ne hale geldiğini görün. Levi's Bandırma AVM'deki mağazaya inceleme için gönderdim; ancak kullanıcı hatası denildi. Kotları alıp, Susurluk'ta bulunan Levi's mağazasına götürdüm. Çalışanlar bile renk değişimine şaşırdı; yine de kullanıcı hatası dendi. Kotları etikete uygun yıkıyorum; fakat firma, kullanıcıyı hatalı buluyor. Levi's gibi bir markaya yakışmadı. Soydan isimli Levi's firmasından bir daha ürün almam. Diğer firmalar değişim yapıyor; ancak Soydan isimli firma değişim yapmıyor. Bursa'daki Levi's mağazasına şikayetimi ilettim, 'Olamaz, mutlaka değişir' dediler; ama Soydan firması değişim yapmıyor, suçu kullanıcıya atıyor. Bir daha Levi's markasından kot veya başka bir ürün kesinlikle almam. Ben de bir esnafım ve kimseye Susurluk veya Bandırma'da bulunan Levi's mağazalarından ürün almayı önermeyeceğim. Pişman olursunuz, kimseye önermiyorum ve önermeyeceğim.

Cemil
Cemil

Soydan mağduru bir de benim. Bandırma shopinn mağazası da onlara ait. Levis adına ürün değişimini kendileri reddetmiş.

Akın

Evet kullanıcıyı hatalı buluyorlar ki ürünler giyilecek durumda değil ama değişim yerine kullanıcı hatası deniliyor yazık böyle bir marka bu tip firmalar yüzünden heba oluyor ama firmanın bir el atması lazım müşteri kaybedecekler ve kimseye önermeyeceğim

Barış
20 Eylül 2023 11:48
Nuri sonuçtan hiç memnun değil

17 Aralık 2023 13:09
Levi's Ürününün Arkasında Durmuyor