Let's Club Spor Salonu Üyelik İadesi Sorunu

02 Şubat 2024 12:24

Kesinlikle gitmemeniz gereken bir spor salonu. Cayma sürem içerisinde üyeliğimi iptal ettim. Üzerinden tam olarak 90 gün geçmesine rağmen hala iade yapılmadı. Kimseye ulaşmak zaten mümkün değil. İ**** Bey, üye kaydı alırken her gün aradı ama 90 günde kendisine ancak dün ulaşabildim. Sürekli ya yemekte ya da henüz gelmedi ve sizi sonra arayacak diyerek oyalıyorlar.

E*** isimli kişiden zar zor, kavga gürültü sonucu yazılı bir mail alabildim. 30 gün içerisinde iade edileceğini yazılı olarak iletmişti. Sonrasında maillerime yine cevap yok. Satış danışmanları insanı oyalamaya çalışıyor, sürekli bir mazeret peşindeler. Bir kere sırf bu sebeple bunlara para kazandırmamak gerekiyor. İşlerini düzgün yapmıyorlar. Bugün Hakem Heyeti'ne başvurdum, nasıl olsa cevap vermeyecekler. Sonrasında da mahkemeye gideceğim.

Spor salonundan neden vazgeçtiğime gelince, ilk başta çok önemsememiştim ancak sonrasında daha çok gözüme battı. Spor salonu çok basık, karanlık ve havasız. Bu sebeple spor yapmak keyifli değil. Tenis kortu olduğu için bu rahatsızlığımı çok önemsememiştim ancak tenis hocası dersi anlatmaktan çok öğrenciyi azarlıyor. Ondan da 2-3 ders aldıktan sonra paramı geri aldım. Hayatımda bu kadar kötü bir spor hocasıyla karşılaşmadım. Tenisi çok iyi oynuyor olabilir ama derste hissettiğim tek şey sinirlenmekti. Çünkü adam hata yapınca kızıyor. Böyle bir şey olmamalı. Biraz daha devam etseydim muhtemelen kavga ederdik.

Sözün özü, bedava dahi olsa gitmemek gerekiyor.

12 Şubat 2024 12:01 (Şikayetten 9 gün sonra)

Merhaba Oğuz Bey, İadeniz 15 gün içerisinde gerçekleşmiş olacaktır. Sağlıklı günler dileriz.

26 Şubat 2024 08:43

Benden daha geç para iadesi isteyen üyenin IBAN numarasına transfer yaptınız geçen hafta. İade sürecinde böyle bir şeyi de ilk defa görüyorum :) ben neden 15 gün beklemek zorundayım? Süreniz yarın doluyor. Sonucu merakla bekliyorum. An itibarıyla parama çöktüğünüz 114. Gün. İptal dilekçemi tam 114 gün önce göndermişim.

27 Şubat 2024 11:00

15 gün de geçti hala paramı ödemediniz

27 Şubat 2024 11:16

Merhaba Oğuz Bey, İadeniz bugün en geç 17:00'ye kadar yapılmış olacaktır. Sağlıklı günler dileriz.

Ali sonuçtan hiç memnun değil

08 Şubat 2024 14:35

Spor Salonunda Yaşanan Kaos Ve Müşteri Mağduriyeti

01 Ocak 2025 20:18
Spor Salonunda Yaşanan Kaos Ve Müşteri Mağduriyeti
Erman sonuçtan hiç memnun değil

Üyelik Başlatma Sözünün Tutulmaması Ve Müşteri Mağduriyeti

30 Mayıs 2025 14:31