Erkin sonuçtan hiç memnun değil

15 Ekim 2024 18:03

24 Şubat 2024 tarihinde eşim ile Lenovo Ideapad Slim 3 15IAH8 laptopu Amazon Türkiye'den aldık. Hatta ülkemizde sürekli değişen fiyatlar yüzünden yedek olarak satın aldık. Eşim itinayla ve çok az kullandı. 4 gün önce sabah eşim bilgisayarı açtığında ekranda dikey çizgilerle karşılaştı. Ürün durduğu yerde duruyordu, ne darbe ne bir şey. Lenovo'yu aradık, 'gönderin bakalım' dediler. Daha önce defalarca başımıza gelen şey geldi. Başımıza 'kullanıcı hatası' garanti dışı tamir teklifi ve sanal pos linki... Bir ekranı darbe vb. herhangi bir şey olmaksızın son derece dikkatli kullanan bir kadının nasıl 'içten' kırabileceğini anlamadık... Lenovo'dan alınan ürünlerle ilgili bunların çoğunun arızalı olduğu ve tamir görerek satıldığı bilgisine ulaştık, bunu da reddetmediler ve yasal olduğunu söylediler... Hatta bunu telefonda öğrendik. Yazılı yolla açıklama bile yapılmadı. Arızamın garanti şartlarından giderilmesini istiyorum.

16 Ekim 2024 09:48 (Şikayetten 15 saat sonra)
16 Ekim 2024 09:57

Sayın müşterimiz, Lenovo ürün ve hizmetleriyle ilgili deneyimlerinizi, görüşlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederiz. Konuyla ilgili sizlere telefon yolu ile geri dönüş yapılmıştır. Lenovo’yu seçtiğiniz için teşekkür eder, iyi günler dileriz. Saygılarımızla, Lenovo Türkiye

16 Ekim 2024 10:45

Dalga geçiyorsunuz... Aynı şarkıları söyleyip duruyorsunuz... Sabah arandım siz kırmışsınızdır diyor... Kargo adresini değiştirmek istiyorum bilgisayarcıma yollansın diyorum, siz yapamazsınız eşiniz değiştirebilir kaydı diyorlar... Eşim arıyor adres kaydı değiştiremezsiniz diyor, servisten aldıralım diyorum siz gelseniz dahi alamazsınız diyor... Kısaca aldığıma alacağıma pişman oldum. Hiçbir konuda yaklaşım göstermeyen, garantisi çalışmayan, çözüm odaklı en ufak bir yardımı dahi yapmayan Lenovo ve ürünlerini almayacağım yakın çevreme aldırmayacağım.

Selçuk sonuçtan hiç memnun değil

Selçuk
14 Kasım 2023 18:15
Emrullah sonucu yetersiz buldu

Emrullah
10 Ekim 2023 22:46

Lenovo Müşteri Hizmetleri Ve Garanti Sürecinde Yaşanan Sorunlar

Merve
22 Ekim 2024 16:26
Ziya sonuçtan hiç memnun değil

08 Ocak 2025 01:47

Lenovo Kategorileri