Emir sonuçtan memnun

27 Mart 2024 15:59
Emir
Emir
26 Mart 2024 22:43

Üründe dokunmatik ekranda problem yaşıyorum belirli bir süre kalem ile not alıyorum gerektiği yerde elimle kontrol etmem gereken yerde ekran algılamıyor. Ana menüye çıkmak istiyorum çıkmıyor. Ana menüye de kalemle geliyorum sonra elimle yine deniyorum yine algılamıyor kalemle deniyorum oluyor. Ekranı kilitleyip açınca düzeliyor fakat işimi yapmaya başladığımda yine aynı durumla karşılaşıyorum ve bu durum artık çok can sıkıcı bir hal aldı. Sorunun çözülmesini talep ediyorum.

27 Mart 2024 16:24 (Şikayetten 25 dakika sonra)
27 Mart 2024 16:36

Sayın müşterimiz, Lenovo ürün ve hizmetleriyle ilgili deneyimlerinizi, görüşlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederiz. Konuyla ilgili sizlere telefon yolu ile geri dönüş yapılmıştır. Lenovo’yu seçtiğiniz için teşekkür eder, iyi günler dileriz. Saygılarımızla, Lenovo Türkiye

28 Mart 2024 16:25

29 Mart 2024 16:13

Cnn sonuçtan hiç memnun değil

Lenovo Tablet Donma Sorunu: Kullanımda Sürekli Kesinti!

12 Nisan 2025 23:53
Baran sonuçtan çok memnun

Lenovo Tablet Wi-Fi Sorunu

Baran
03 Eylül 2025 08:50
"Sorunum çözüldü geri dönüş yapıldı. Teşekkürler..."

Lenovo Tablet Donma Sorunu YKS Hazırlığını Zorlaştırıyor

Merve
18 Mart 2025 20:42

Rabia
08 Nisan 2025 09:38
Merve sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Sonrası Tekrarlayan Kalem Sorunu İçin Ürün Değişimi Talebi

Merve