Servet sonuçtan hiç memnun değil

Lemonde Çeşme Ürünleri Ve Yorumları Siliyor!

09 Eylül 2024 15:49

Tarz olarak keten benim vazgeçemediğim kumaştır. Firmanın reklamı Instagram'da dikkatimi çekti. Bazı ürünleri görsellerde beğendim ve 7-8 ürünü almak istedim. Fakat markayı (gerçi bir marka olduğunu da düşünmüyorum. Çünkü ürünlerin hepsi farklı etiket taşıyor) test etmek için bir adet şort siparişi verdim. Keten denilen ürün %80 pamuk, %20 keten çıktı. Kumaşın salaşlığı yanında dikişi de çok özensiz ve sağdan soldan çıkmış, çektikçe gelen iplikler vardı. 890₺'ye aldığım ürün, fiyat performans olarak başarısızdı. Üstelik birkaç gün sonra ürün reklamlarda 530₺'ye düşmüştü. İade etmek gibi bir prensibim olmadığı için veririm birisine dedim koydum kenara. Bütün bunlar bir tarafa gerek Instagram'da, gerekse web sitesinde ürün için yaptığım yorumlar özenle silinerek tüketici yanıltılmakta. Böylece Instagram'dan veya Herhangi bir platformdan bilindik marka harici alışveriş yapmamaya karar verdim.

Ahmet
Ahmet

Uyarınız için çok teşekkür ediyorum. Bu tür olumsuzluklardan tüketicinin korunması zor oluyor. Duyarlı olmazsak kötü niyetli insanlar tarafından tüketici kaldırılıp mağdur ediliyor ve insanları koruyan hır bir kurum zamanında müdahale etmiyor.

Melahat
30 Ekim 2024 23:27
Nurhan sonuçtan hiç memnun değil

14 Temmuz 2023 18:52
Seda sonuçtan hiç memnun değil

Gecikmeli Kargo Ve Kalitesiz Ürün Deneyimi

13 Ekim 2024 01:08