Rabia sonuçtan hiç memnun değil

Leggo Tur Profesyonellikten Uzak Ve Agresif Müşteri Hizmetleri Deneyimi

07 Haziran 2024 11:10

Leggo Tur'dan aldığım tura dair seyahat sigortası yapmak için tur evrakları için 0506********35 numaraya mesaj atmaya çaba gösterdim. Amacım sözleşmeyi talep etmekti. S**** Bey, gönderdiğini söyledi. Hangi mail adresine ve hangi mail adresinden diye sorduğumda defalarca mail atıldığını söyledi. Neden defalarca diye sordum? Sözleşmeniz onaylanmış dedi. Ben de bir onay vermediğimi söyledim. Cevabı kim verdi o zaman şeklindeydi? Çok kavgacı, anlamaktan ve çözmekten uzaktı. Mail adresimi paylaştığımda 'E size gelmiş, evet bu' diye inanılmaz profesyonellik dışı bir cümle ile karşılandım. Sonra konuşunca da agresif davrandı. Bana 'Misket arkadaşı değiliz, sen diye konuşamazsın' diye bağırdı. Turu iptal ediyorum diye onayım dışında davrandı. Seyahat sigortası için evrak talep etme niyeti ile başladığım sürecim, onayım olmadan iptalle sonuçlandı. Sabit numaradan arama çabama da başka bir hanımefendi yine bağırarak cevap verdi. 'Hepsini biliyorum, ekranda okudum' dedi. Anlattım, 'Bitti mi?' diye cevap verip azarladı. Daha önce de gittiğim ve arkadaş tavsiyesi ile ulaştığım bu şirketin ilk yüzü bu kadar kaba ve agresif, dinlemekten uzak bir yaklaşım olmamalıydı.

07 Haziran 2024 12:38

Merhaba;

turumun yaşadığım sorundan dolayı onayım olmadan iptal edilip edilmediği konusunda tekrar firmayı aradım. Yine telefona Sedat bey çıktı ve şikayetimi geri çekersem turu iptal etmeyeceklerini, şikayete cevap verme diye bir durum olmadığını iletti. Ben şikayetime cevap beklemekteyim. Kişilerle değil kurumun yetkilisi ile bu konuda acil bilgilendirme rica ediyorum. Biraz önce yaptığım konuşmada turumu iptal edeceğini ve muhasebeye bildireceğini iletti. Acil olarak bayram için planladığım ve parasını ödediğim turun bilgim dışında danışman inisiyatifi ile iptal edilmemesi konusunda şirketin dönüşünü rica ederim. Bu şirtette sadece telefona iki kişi mi çıkıp her şeye karar vermekte. Bundan sonraki tatillerimde de ayrıca güven sorunu oluştu. Bu kişilere ben kk numaramı da vererek telefon üzerinden işlem yapmıştım. Acil dönüş lütfen.

profile profile profile
11 Haziran 2024 11:23

Biraz ince mesaj geldi ve turumu iznim dışında iptal ettiler. Bir müşteri temsilcisi inisiyatifinde yum yatılım kabusa çevrildi. Ben iptal talep etmedim. Bir de şikayeti çekmezsem iptal ederim diye açan serdar bey kişisel ilerledi. Az önce aradım operasyon dinledi sizi şikayeti heri çekmediniz diye de iptal ettik dedi. Hayatimi kabusa çeviren ve beni amaya tenezzül bile etmeyen bor yetkili ve ona inanıp Müşteri ile temas etmeyen bir şirket telefonu hep aynı kisi açıyor.

22 Haziran 2024 16:13 (Şikayetten 15 gün sonra)
02 Temmuz 2024 16:05

Merhabalar, Leggo turdan 10 Temmuz tarihinde kardeşim. Bana bir tatil. Satin aldı. Daha önce tek taraflı iptal ettikleri ve hiçbir dayanak göstermedikleri turumu satış danışmanı yine iptal etti. Arayarak siz bizimle hiçbir tura gidemezsiniz dedi. Bir önceki tur gerçekleşti ve bu tur da gerekçesiz yasa dışı iptal edildi. Bir özür ve bir jest beklemene rağmen halen yasa dışı hareketlere devam ediyorlar. Firma yetkilisine ulaşamıyorum ve kendilerini KVKK dışı telefon ile kart bilgilerimi almaya yönlendirdikleri, tür gerçekleştiği halde tir olmadı gerekçesine dayandırarak turunu. İptal etmeleri, danışmanın hakaretvari sert üsluplarından dolayı hem tursab hem de Tüketici Mahkemesi'ne şikayet edeceğim. Tatilimi son dakika iptal ettiklerinden dolayı da bir dönüş olmazsa manevi tazminat isteyeceğim. Bugün yeni satin alınan turun sözleşmesini yolladılar. Eğer satin aldığım turumu iptal. Ederler ve tur gerçekleşirse bu vakayı da ilave edeceğim. Acil yetkiliden özür rica ederim.

02 Temmuz 2024 16:19

Satin yetkili kart bilgimi telefonla kesinlikle alınmıştır. Tur sözleşmesi tarafıma gelmemiş danışman ile gecen konuşmadan sonra mail olarak gönderilmiştir. Tur programı için aradığımda dinlenmeyip onaylamadım olarak itiraz ettiğim düşünülerek olaylar bu boyutlara tamamen diyolagsuzluk ve danışmanın dinlemeyip itirazlarından gelinmiştir. Kesinlikle bir hakaret söz konusu değildir sadece danışmana bir sure sonra sebndiye tarafmca hitap edilmiştir. Kesinlikle usulsuz satış ve hizmet şirkette söz konusudur

Yorumlar (5)

Ayse

Aklımdan geçmedi değil. Bizleri de bilgilendirdiğiniz için teşekkürler. Şikayetlerinizi yaptınız mı?

Erdal
Erdal

İyi ki leggo turdan paket satın almadan şikayet sayfasından inceleme yapmışım. Kurumsallıktan uzak kaba kinayeli alaycı üslup kullanan bir işletme ilk kez görüyorum. Bu firmalardan satın alan müşterinin aklına şaşarım cidden.

İnanamıyorum. Gerçekten inanılmaz. Cevabı da okudum. Bir şirket nasıl böyle davranır? İlk defa böyle bir şeye şahit oluyorum

Ayse

Merhaba, Benzer durumu henüz tura kayıt olmadan aşama aşama bende yaşadım. Başka biriyle görüşmek istedim aktarılmadım ve bende sorunlu kişilik ilan edildim. Bu şekilde insanların kişisel haklarına saldıran bir personel ve şirket ile karşı karşıya kalmak çok korkunç. Kültür ve Turizm Bakanlığına kadar bu konunun takipçisi olunması gerekiyor. Ülkemizde bu şekilde turizm hizmeti verme nasıl olabiliyor çok şaşkınım. Tek değilsiniz Rabia Hanım ama TR'de bunu yaşatan bir acente olarak kendileri tek...

Rabia

Maalesef satan hizmeti veren ve operasyonu yapan hepsi tek bir kişi o da firma sahibiymiş öğrendim.

Leggo Tur Müşteri Temsilcisinin Sert Ve İlgisiz Tavrı Nedeniyle Mağdur Oldum

20 Ağustos 2025 13:55
Duygu sonuçtan hiç memnun değil

Gömü Tur Ve Üslupsuz Yaptığı İşten Bir Haber Çalışan

12 Haziran 2024 09:43
Talin sonuçtan hiç memnun değil

Leggo Tur Müşteri Memnuniyeti Ve İletişimde Sınıfta Kalan Bir Seyahat Deneyimi

12 Nisan 2025 04:39