10 Aralık 2024 20:17

2023 Aralık ayında Mersin'in Yenişehir ilçesindeki Lavinya Golden Güzellik Merkezi'nden 12 seans tüm vücut lazer epilasyon paketi almıştım. Tüm vücuttan kasıt, tepeden tırnağa tüm bölgeydi. Süreç içinde iki kez randevu oluşturdukları saati çok beklettikleri için de bu seans bizden olsun diyerek 2 seans hediye ettiler. İşletmenin başındaki kişi D**** Hanım diye biri sanıyorum. En son 6 Ekim 2024'teki seansımı elektrik kesintisi sebebiyle iptal ettiler. Ben de onlara yeni randevu oluşturup haber vermelerini söyledim. O tarihten itibaren 2 aya yakın haber çıkmayınca ben aramaya başladım. Birkaç kez aramanın ardından sonunda biri bana döndü ve 4 Aralık'a randevu verdi. Gittim, işlem yapıldı ki vücudumdaki yanıklardan bahsetmiyorum bile. Sürekli eleman değiştirmelerinden dolayı yeni randevu oluşturalım dedim. Bana 10 seansım olduğunu ve 1 seansım kaldığını, o 10 seansın da 1 yılı kapsadığını ve süremin bittiğini söylediler. Benim anlaşma yaptığım bayan işten çıkarılmış, yerine yeni biri gelmişti ve beni onunla konuşturdular. Ellerinde sözleşmem bile yok. Sonuç bu. Hediye seansları saymasak bile hâlâ 3 seansım var, gördüğüm muamele bu. Bunu buraya yazmanın dışında CİMER'e ve Tüketici Mahkemesi'ne de taşıyacağım. Gitmeyi düşünenler de bu tür etik değerlerden uzak dursunlar.

Hacer sonuçtan hiç memnun değil

Yanıltıcı Hizmet Ve Eksik Bilgilendirme

12 Aralık 2024 16:46
Yanıltıcı Hizmet Ve Eksik Bilgilendirme

11 Mayıs 2024 01:21
Şükrü sonuçtan hiç memnun değil

Esse Life Konya Lazer Epilasyon Hizmetinde Sözleşmeye Uymayan Seans Ertelemeleri Ve Mağduriyet!

16 Temmuz 2025 04:36
esse-life-konya-lazer-epilasyon-hizmetinde-sozlesmeye-uymayan-seans-ertelemeleri-ve-magduriyet-1.jpg
Öznur sonuçtan hiç memnun değil

27 Ekim 2024 16:51

13 Ekim 2024 03:56