Lavinia Güzellik Merkezi Esenyurt

16 Kasım 2023 09:59

Lavinia Güzellik Merkezi Esenyurt tabelasında zorla önümü kesip sadece bilgi vereceklerini söylediler. Dövme silme işlemi için içeri girdim ve önden 500 TL para verdim. Sonra eve gelip biraz araştırınca sağlam bir yer olmadıklarını öğrendim. Şu an benden avukat aracılığıyla 15.000 TL para istiyorlar. Biz düştük bunların eline, aman dikkat, her yerde olabilirler.

Yorumlar (7)

İlknur
İlknur

Aynısı şu anda bizim başımızda avukat arayıp 15bin tl istiyor fakat ne hizmet aldık ne farklı bişi kapora verdim sadece ve gitmedim %25 cayma bedelini ödememiz gerekir mi?

Ödesenizde peşinizi bırakmıyorlar

Nida

Bende gittim oraya zorla gerçekten önümüzü kesiyorlar en azından bilgi alayım dedim 1 seanslık lazer için daha sonra randevuya gidemedim müsait olmadığım için wpden bunlara yazıp iptal ettim gelmeyeceğimi söyledim bunlarda okeylediler daha sonra avukatlar başımıza bela oldu aylardır bunlarla uğraşıyorum karakola vs gittim dola*dırıcı dediler anlaşmalı vs hiçbir şekilde ne e devletimde ne UYAP ımda gözükmüyor

Hasan

Son durumunuz nedir olaylar nasıl gelişti? Aynı mağduriyeti bende yaşıyorum şu anda

Nida

Ne yaptınız peki son durum ne oldu

Sizin olayınız ne

Bedirhan

Avukata verdiler üstümde sadece motor vardı onu da kardeşimin üstüne yaptım alacak bir şeyleri olmadığını anlayınca dosyayı kapattılar herhalde 3 4 aydır ses yok

20 Temmuz 2024 03:17

27 Aralık 2023 12:45
Tansu sonuçtan hiç memnun değil

18 Mart 2024 18:05