Yalçın sonuçtan hiç memnun değil

Lassa Yeni Lastiklerde Erimeler Ve Soyulmalar!

Yalçın
06 Aralık 2023 10:56

07.09.2023 tarihinde satın aldığım Lassa 185 65 15 model lastiklerim, üretim yılı 2023 olmasına ve sadece 3 aydır 1000 km kullanılmasına rağmen, ekte bulunan video ve görsellerden görebileceğiniz üzere sürekli gittiğim oto yıkama merkezindeki tazyikli su ile temasında ham madde kusuru olduğunu düşündüğüm erime, buharlaşma ve soyulmalar meydana geldiğini fark ettim. Diğer markalara ait lastikleri de aynı oto yıkama merkezinde suyun tazyik şiddetinden olup olmadığını teyit etmek için aynı uygulamayı yapmama rağmen böyle bir kusurla karşılaşmadım. Trafikte can güvenliğimizi sağlayan en önemli faktörlerden biri olan lastik kalitesi, böyle bir kusur olduğu durumda tamamen emniyetsiz bir hal almakta. Özellikle ailemizin can güvenliğini tehdit etmektedir. Karşılaştığım problemi Sikayetvar.com ve sosyal medya platformlarında da paylaşacağımı bilmenizi isterim. Yaşadığım mağduriyetin giderilmesi için izlenecek yol ile ilgili dönüş yapmanızı, ortak bir payda da buluşamamamız durumunda Hakem Heyeti ve resmi merciler ile tazmin edeceğimi bilmenizi isterim.

06 Aralık 2023 11:13 (Şikayetten 16 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle iletmiş olduğunuz durumla ilgili üzüntülerimizi kabul etmenizi rica ederiz. Müşteri Temsilcimiz sizinle gerekli bilgilendirmeleri paylaşmıştır. Konuyu bilgilerinize sunar, iyi günler dileriz.

Yalçın
18 Aralık 2023 13:57

Lastiklerimin cevap geldi kullanım hatasıymış basınçlı su tutulmuş Lassa resmen dalga geçiyor millette arabada yıkamayalım o zaman aynı benzinlerde başka arkadaşlarımın lastiklerinide denedik farklı marka continnental hankok marka hiç bişide olmadı cvpniz resmen saçmalık yakınıma çevreme tavsiye etmem ve gereken mercilere şikayette bulunacağım

Emir sonuçtan hiç memnun değil

Lassa'nın Başıma Açtığı Dertler

Emir
30 Haziran 2024 18:20
Lassa'nın Başıma Açtığı Dertler
Kadri sonuçtan hiç memnun değil

Lassa Tatvan Bayisi Yanlış Lastik Vermesi

Kadri
23 Ekim 2023 13:51
Lassa Tatvan Bayisi Yanlış Lastik Vermesi
Osman sonuçtan hiç memnun değil

13 Ocak 2024 15:25

Goodyear Lastiklerin Yol Tutuşu Kötü