Mediha sonuçtan hiç memnun değil

Baymak Kombi Sorunları Ve Yetersiz Servis Hizmeti

Mediha
28 Ekim 2024 13:03

Baymak Lambert Attivo yoğuşmalı kombim aldığımızdan günden beri sorun çıkarmaktadır. Bir kere verdiği hata kodundan dolayı servis çağırdık. Daha sonra geçtiğimiz kış havanın en soğuk olduğu dönemde kombisiz kalarak yaklaşık 15 gün boyunca ana kart değişimini bekledim. Sonunda yapıldı. Derken yine havanın soğuk olduğu bir zamanda A03 hatası veriyor ve çalışmıyor. Cumartesi akşamı yine bozuldu ve hemen servis kaydı açtım. Buradaki servis biz sizin bölgeye bakmıyoruz diyor ki burada başka servis yok. Müşteri hizmetleri ile görüşüp şikayet kaydı oluşturdum. Ne bir yetkili ne bir servis araması olmadı. Bugün bu sorunun çözülmesi adına acil dönüş yapılmasını talep ediyorum.

Mediha
29 Ekim 2024 11:58

Dün bir yetkili aradı ve acil olarak dönüş yapılacaktır dedi. Ancak hala bir yetkili servis yönlendirmesi yapılmadı. Cumartesi akşamından beri kombim bozuk. Soğukta olduğumu belirtiyorum, bulunduğum yerdeki servis ben bakmıyorum deyip ilgilenmedi diyorum ama hala siz farklı bir servis talep ettiğiniz için böyle oluyor deniyor. Artık birisi bozulan kombim için bir çözüm bulabilir mi?

Merve sonuçtan hiç memnun değil

Baymak Kombi Ana Kart Arızası Nedeniyle Uzayan Mağduriyet Ve Yetersiz Servis Desteği

Merve
31 Ekim 01:27
Sasan sonuçtan hiç memnun değil

Lambert Baymak Kombi Problemi Hala Yaşarız Ve Almaktan Pişman Olduk

Sasan