Şuranur sonuçtan hiç memnun değil

Laidee Couture Ümraniye'nin Elbiseyi Gününde Teslim Etmemesi!

05 Haziran 2024 12:12

Laidee Ümraniye şubesinden nişanım için elbise kiraladım. Asla memnun kalmadım. Sözleşmede 31 Mayıs'ta almam gereken elbise için iletişime geçtiğimde 'elbise kuru temizlemeden çıkmadı, 1 Haziran saat 17.00'den sonra gelin' diye bir uyarıyla karşılaşıyorum. Çatalca'dan Ümraniye'ye istediğimde gelemiyorum, siz gönderirsiniz dediğimde biz gönderemeyiz diyorlar. Asla orta yolu bulma çabaları yok. Neden geç verdiniz kuru temizlemeye diyorum, 'nereden biliyorsunuz geç verdiğimizi, hassas kumaş olduğu için uzun sürüyor' diyorlar. İlk defa kuru temizlemeye elbise veriyorlar sanki.

İletişim becerileri sıfır, konuşma tarzları hoş değil. Sadece reklam için çalışıyorlar. Memnuniyet sıfır. Ayrıca elbiseyi kiralarken aynı gün tüm parayı alıyorlar. Kapora diye bir şey yok. Hanımefendi kızının hasta olduğunu söyledi. Geçmiş olsun ama bu kadar kurumsal görünen bir yerin sanki hiç çalışanı yokmuş gibi işler patronun kızının hasta olmasıyla aksıyor. Tüm parayı aynı gün alırken insanlık halini düşünmüyorlar ama elbise yetişmeyince insanlık hali diyorlar. Nişanımdan önceki iki günümü mahvettiler, hakkım helal değil, neresi varsa da şikayet edeceğim.

21 Ağustos 2023 12:03
Laidee Couture Markası İle Yaşadığım Mağduriyet
Ceren sonuçtan hiç memnun değil

08 Eylül 2025 17:07
Yanlış Beden, Kirli Ve Eksik Teslim Edilen Elbise İle Nişan Öncesi Mağduriyet
yanlis-beden-kirli-ve-eksik-teslim-edilen-elbise-ile-nisan-oncesi-magduriyet-4.jpg

19 Aralık 2023 11:26

Laidee Couture Dan Aldığım Elbisem Hala Elime Ulaşmadı!

21 Haziran 2024 11:53
Laidee Couture Dan Aldığım Elbisem Hala Elime Ulaşmadı!

09 Mayıs 2024 18:41