Mahmut sonuçtan hiç memnun değil

Lacoste Polo Yaka Tshirt İp Çıkması Ve Pamuklanma

04 Nisan 2024 16:06

Lacoste Online sitesinden 22 Mart 2024 tarihinde Sipariş No: 2559143272313546 kodu ile uzun kollu bir Polo tişört aldım. Ürün, 26 Mart'ta elime geçti. İki kez giydikten sonra üründe ip atması ve pamuklanma meydana geldi. Hemen Lacoste'yi aradım ve bana ürünü incelemeye göndermemi söylediler. Yani 3 bin küsur lira verip bu kadar sorunla karşılaşmak ve üstelik henüz bir geri dönüş olmaması bana tuhaf geldi. Buradaki yorumlara baktığımda çok fazla şikayet olduğunu gördüm.

04 Nisan 2024 16:51 (Şikayetten 45 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Yaşamış olduğunuz olumsuz deneyim adına üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. İletmiş olduğunuz bildirimle ilgili gerekli araştırmalar sağlanarak en kısa sürede sizinle iletişime geçilecektir. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, LACOSTE Müşteri Hizmetleri

04 Nisan 2024 17:41

Değerli Müşterimiz, Talebinizle ilgili sizinle iletişime geçilerek bilgilendirme sağlanmıştır. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, LACOSTE Müşteri Hizmetleri

05 Nisan 2024 10:30

Umarım kısa sürede sonuçlandırırsınız bir ürün 2 gün içerisinde pamuklanma ve il çıkması gibi sorunlarla karşılaşılıyorsa 2 gün içerisinde de sonuca ulaşması gerekir

Osman sonuçtan çok memnun

Osman
20 Eylül 2024 09:17
"Gerek, Lacoste müşteri temsilcisi, gerekse Cepa Lacoste mağazası Hakan Bey'in yapıcı, sorunu kolaylıkla çözebilmeleri sayesinde ürünlerimin değişimini sağladım. Teşekkür ederim. En önemlisi de şikayet var ekibine varlığı ve sorunumu çözebilmem adına bana yardımcı ve aracı oldukları için çok teşekkür ederim."
Erman sonuçtan memnun değil

Erman
09 Temmuz 2024 17:00

Cantekin
24 Temmuz 2023 11:15
Lacoste Değişim Sorununu Çözülmesi
Lacoste Değişim Sorununu Çözülmesi
Gokhan sonuçtan hiç memnun değil

Gokhan
01 Haziran 2024 13:58
Merve sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Alınan Lacoste T-shirt İlk Yıkamada Delik Oldu, Değişim Talebim Reddedildi

Merve