23 Ağustos 2023 17:006.270

Merhaba Kymco people 150i 2020 model 29.05.2023'ten itibaren garantisi var. Bir de motosikletin ilk bakımından beri servise sunduğum ve resim video gönderdiğim şikayetlerim vardı. Garanti kapsamına hiçbiri girmedi. 5 yıl garantisi var diye yalan bence. Gösterge, egzoz, pas içinde, hava filtresi kutusu kırık çıktı. Daha 4000 km'de motosiklet. Bunları 700 km'den beri ilettim servise ama sonuç yok. Binmeyin bu markaya, 5 yıl garantili diye.

25 Eylül 2023 08:04

Kymco people s 150i motosiklet Hava filtresi kutusu kırık çıktı bakımda servis gördü ama garantiye girmez dedi Burda tüketici olarak benim suçum ney anlamadım Servis bakımlı motosiklet kendileri gördü kırık çıktığını ama işlem alınmadı garanti red verdi 5 yıl garantisi var ama neye var anlamadım satarken böyle bir bilgi verilmiyor garantisinin nelerde olduğuna dair geçmişte gene Kymco almıştım keşke almasaydım doğan trend geçti diye 5 yıl garanti var diye aldım ama öyle değilmiş

Eki aç
Eki aç
2 Destek
23 Ağustos 2023 17:34 (Şikayetten 34 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizin incelemeye alındığını ve sizinle en kısa sürede iletişime geçileceğini iletmek isteriz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili ihtiyaçlarınızda size destek vermekten memnuniyet duyarız. Dilerseniz, bize ulaşabilirsiniz. Kymco Müşteri Hizmetleri

23 Ağustos 2023 18:04

Vallahi dönüş yaparsanız sevinirim doğan gruba geçti diye gene Kymco aldım ama geçmişte yaşadığımı gene yaşıyorum iyi çalışmalar

Kymco Motor Servis Parça Desteği

Ömer
27 Ekim 2023 14:315.933

Kymco agility 16 + 125 lik motor aldım 1 hafta sonra frenler bozuldu. 1 yıldır uğraşıyorum, son 2 aydır parçalar gelmiyo...

Tümünü Gör
Kymco Yetkili Servisi Olan Kocaeli Kaya Otomotiv Mağduriyeti!

Kymco Yetkili ServisiOlan Kocaeli Kaya Otomotiv Mağduriyeti!

Ayhan
Kymco Sky Town 125 Sorunları

Kymco Sky Town 125Sorunları

Övünç
Kymco I One Stop Ediyor Ve Elektrik Kesiyor

Kymco I One StopEdiyor Ve Elektrik Kesiyor

İsmet
Kymco People S 200 Pişmanlıktır!

Kymco People S 200Pişmanlıktır!

Selim
Kymco Downtown 250 Sorunları!

Kymco Downtown 250Sorunları!

Soner
Kymco Downtown 250i Arızası!

Kymco Downtown 250iArızası!

Yusuf