İsmail sonuçtan hiç memnun değil

Kymco Dink R 150 Motorunda Kronik Sorunlar

İsmail
04 Ağustos 2023 01:07

Kymco dink r 150 motorunda kronik sorunlar var. Varyatör kısmından aşırı bir ses geliyor ve lastikler bozuk olduğu için motor zıplayarak gidiyor. Servise şikayetlerimi ilettim ve motoru incelediler. Varyatör kısmında sorun olduğunu kabul ettiler ve tamir etmeye çalıştılar. Ses biraz azaldı ancak tamamen gitmedi. Ayrıca lastiklerdeki sorun hala devam ediyor. Yaptık dediler, ancak hiçbir şey değişmedi. Kymco, bu dink r 150 serisini geri toplamalı veya soruna çözüm bulmalıdır. Ürünün arkasında dursunlar, 5 yıl garanti verdikleri motor bayiden bozuk çıkıyor.

04 Ağustos 2023 08:23 (Şikayetten 7 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizin incelemeye alındığını ve sizinle en kısa sürede iletişime geçileceğini iletmek isteriz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili ihtiyaçlarınızda size destek vermekten memnuniyet duyarız. Kymco Müşteri Hizmetleri

08 Eylül 2023 16:20

Değerli Müşterimiz, Talebiniz ile ilgili görüşmek için iletişim numaranızdan size ulaşamadık. Ulaşabileceğimiz farklı bir numaranız varsa bizimle paylaşabilir veya 444 70 38 numaralı telefonumuzdan bize ulaşabilirsiniz. Kymco Müşteri Hizmetleri

Kymco Dink R 150 Ses Sorunu

Bülent
16 Eylül 2024 19:18
Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Kymco Dink R 150 Kayış Kopması Ve Garanti Sorunu

Vedat sonuçtan çok memnun

Kymco Dink-R 150 Titreşim Ve Ses Sorunu

Vedat
10 Eylül 2024 15:44
"Merhabalar, şikayetimin ardından firma beni aradı iletişime hemen geçti. Servis randevusu oluşturdum. Kocaeli kaya motor a gittim hemen motoru servise aldılar, teknik personel (adı İhsan) motora bindi bir tur attı ve arızanın orta sehpa takozundan olduğunu söyledi. 30 saniye sürmedi takozu yerine oturttu ve hiçbir sorun kalmadı. Muhtemelen ben bir yerden geçerken orta sehpa takozu yere değdi ve kaydı. Firmaya ve Kocaeli kaya motordaki Öznur hanım ve İhsan beye teşekkür ederim."
Yalçın sonuçtan hiç memnun değil

Kymco Dink R 150 İçin Yedek Parça Beklerken Yaz Sezonunu Kaçırdım

Yalçın