İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Kuyumcukent Armanty Mücevherat İade Ve Değişim

Kuyumcukent Armanty Mücevherat İade Ve Değişim
25 Aralık 2023 19:49

21 Aralık günü akşam 19:00'da Kuyumcukent'te bulunan Armanty Mücevherat'tan eşime hediyelik olarak 14 ayar kolye ve bileklik aldım. Ürünü satın alırken satıcıya, eşim beğenmezse değişim yapma imkanımız olup olmadığını sordum. Satıcı, o tutarda mağazada bulunan herhangi bir ürünle değişimin mümkün olduğunu belirtti. Ertesi gün değişim yapmak için mağazaya gittim. Satıcıya vitrinde beğendiğim çeyrekli bileklik ile değişim yapmak istediğimi söyledim, ancak bu talebim reddedildi. 'İstediğiniz ürünle değişim yapabilirsiniz' denildiğini hatırlattım fakat 'o ürün hariç' yanıtını aldım. Bunun üzerine iade talebinde bulundum ancak iade yapılmayacağı söylendi. Başka bir ürünle değişim yapmak zorunda kaldım; yalnızca gram farkının alınacağı belirtildi. Ancak hesap yapıldığında gram farkının üzerinde bir tutar çıktı. Durumu sorguladığımda, hesaplamada yanlışlık olduğu kabul edilerek daha düşük bir tutar talep edildi. İşçilik bedelinde indirim yapılacağı sözü verildi ancak bu da gerçekleşmedi. Satıcı, ısrarlarım üzerine fark alınmaksızın doğrudan değişim yapmayı teklif etti. Teklifi kabul ettim ama satıcı hemen ardından 'böyle bir şey olamaz' diyerek ürünü elimden aldı. Bu davranışı hoş karşılamadım. Diğer kuyumculara danıştığımda, iade için 15 iş günü sürem olduğunu öğrendim. Tüketici Hakları'na başvurdum ve firmadan memnun kalmadığımı belirtmek isterim.

Semanur sonuçtan çok memnun

18 Şubat 2025 16:42
"Sorunumu çözdüler, ürünümü uygun şekilde değiştirdiler. Teşekkür ederim"
Altın Değişiminde Değer Kaybı Ve Ekstra Ücret Şoku
Muharrem sonuçtan hiç memnun değil

15 Kasım 2023 17:04

Metropol Kuyumculuk Yanılttı