Galata Kulesi Giriş Personelinden Şikayetçiyim!

04 Şubat 2024 10:56

25.01.2024 tarihinde başka bir şehirden İstanbul'a gezmek üzere gittim. 8 yaşındaki kızım Galata Kulesi'ni merak ettiğini söyleyince oraya götürdüm. Kendim öğretmen olduğum için Müze Kart ile giriş ibaresini gördüm. Sıra bekledik kızımla beraber, sıra bize geldiğinde görev yeri belgemi e-devlet üzerinden açmamı istedi oradaki güvenlik ve gişe personeli. Söylenileni yaptığımda benim uygulama okulunda öğretmen olduğumu ve ücretsiz giriş yapamayacağımı söylediler. MEB'e bağlı olduğumuzu ve bakanlığın öğretmeni olduğumu ve de öğretmen kimliğimi göstermeme rağmen 60 TL ücret ödemem gerektiğini söyledi. Sırada bekleyenlere saygısızlık etmemek için tartışmayı uzatmadım. Bu durum ile ilgili gerekli uyarıların görevlilere uyarılmasını rica ederim. Kızım büyük bir umutla gitmişti ama maalesef hevesi kursağında kaldı. Bu durum yaşandığında saat 13.15 civarıydı.

22 Ekim 2023 22:01
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Milli Eğitim Bakanlığına Bağlı Kurumların Sorumsuzluğu

Efes Girişinde Yanlış Bilet Satışı Ve İade Sorunu

03 Mayıs 2025 00:57