İzmir Narlıdere Küçük Şeyler Anaokulu Şikayet

18 Nisan 2024 14:46

İzmir Narlıdere Sahilevleri'ndeki Küçük Şeyler Anaokulu'na 2024 Şubat sonunda giderek, 2024 Nisan ayı Ramazan Bayramı'ndan sonra çocuğumu kreşe kayıt yaptıracağımı belirttim. Ayrıca, 3-4 gün sonra kuruma giderek erken kayıt avantajından da faydalanarak 2024-2025 dönemi için kaydını yaptırdım. Şubat ayında yapılan görüşmelerde bize, mevcut dönem kaydı için akademi ile görüşüp geri dönüş yapacaklarını ifade ettiler ve bayram sonrası geldiğimde yardımcı olacaklarını söylediler; ancak herhangi bir geri dönüş yapılmadı. Ben de 2024 Nisan ayı Ramazan Bayramı sonrası ilk gün çocuğumu getirip kreşe dahil etmek istediğimi ilettim. Bana yine akademi ile görüşüp dönüş yapacaklarını söylediler. Üç gün boyunca aramama rağmen geri dönüş olmadı. İki ay boyunca cevapsız bırakıldık. Oysa ben yeni dönem için de kayıt yaptırmıştım ve iyi niyetim ortadaydı. Daha sonra Çarşamba günü İstanbul'daki akademiyle iletişime geçerek durumu sordum. Akademi, kayıtlarla ilgili herhangi bir onay, red ya da görüş bildirmediklerini ve sürecin şubenin kendi içindeki bir süreç olduğunu belirtti. Bayram sonrası yapılan görüşmelerde ise, eğitimle ilgili ilgi ve alakanın ötesinde, fiyat değişiklikleri ve ek ücret talepleriyle karşılaştım. Bu durum beni oldukça rahatsız etti. Çarşamba akşamı, yeni dönem için kayıt yaptırmama rağmen, kaydımı sildirmek üzere kuruma gittim ve mevcut döneme de kayıt olmayacağımı ilettim. İş ahlakına uygun olmayan bu tutum karşısında çocuğumu İzmir'de daha iyi bir kuruma kayıt yaptırdım ve oradaki ilgi ve alakadan memnun kaldım. Fiyat konusu ise ikinci planda kaldı ve Küçük Şeyler Anaokulu'ndan vazgeçtiğime sevindim.

24 Mayıs 2024 13:04 (Şikayetten 1 ay sonra)
İsmail
İsmail
24 Mayıs 2024 16:24

2-) Cevabınızda belirttiğiniz " Karşılıklı güven ve iş birliği zemininin oluşmamasından dolayı" ibaresi gerçeği yansıtmamakta olup bizim tarafımızda sizle ilgili güven sağlanamamıştır. Sizle görüşmek için geldiğimizde ısrarla beni ikna etmeye çalışıp, bize bir şans daha verin şeklindeki telkinlerinize kulak asmayarak sözleşmeyi iptal etmeye geldiğimi ve dilekçemi imzalayıp çıktığımı belirtmek isterim. Bizim başımıza gelen başka ailelerin başına gelmemesi için işinin ehli, yönetici vasıfları olan bireylerle çalışmanızı tavsiye ederim. İyi Günler

Flora
Flora

Daha iyi hangi okulu buldunuz acaba

Güneş sonuçtan hiç memnun değil

Neşe Erberk Okulları Oğlumun Yaz Okuluna Alınmaması Ve Dışlayıcı Okul Yaklaşımı

23 Haziran 2025 18:34
Neşe Erberk Okulları Oğlumun Yaz Okuluna Alınmaması Ve Dışlayıcı Okul Yaklaşımı
Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

Küçük Şeyler Anaokulu Ödenmeyen Ücret İadesi

20 Temmuz 2023 22:52
Elif sonuçtan memnun değil

Aynı Programa Farklı Ücret, Adaletsiz Kayıt Politikası!

04 Eylül 2025 12:38