Tuncay sonuçtan hiç memnun değil

Ksa Visa Ödemesini Yaptığım Halde Vize Onaylanmadı

04 Aralık 2024 14:41

Bir hafta önce Arabistan'a vize başvurusunda bulundum ödemesini yaptığım halde vize onaylanmadı. Hala sipariş aşamasında gözüküyor. Bir an önce onaylanmasını ya da ücretini iade edilmesine tarafıma dönülmesini istiyorum. Bir an önce dönülmesini ve mağduriyetin düzeltilmesini istiyorum.

İbrahim
İbrahim

Hocam bir sonuç aldınız mı? Aldıysanız [email protected] adresime mail ile durumu yazabilir misiniz? Ben de şu an sizin durumunuza düştüm maalesef

İsmail
İsmail

Umre vizesi için başvuru yaptım kendiminkinden evvel eşimin başvurusunu yaptım vizesi onaylandı. Aynı yolu deneyerek kendime kredi kartında ücreti yatırıp başvuru yaptım ve mail adresime onaylanmadı diye mesaj geldi ama neden onaylanmadığı yazmıyordu. Acaba kredi kartından olduğu için mi onaylanmadı düşüncesi ile yeniden banka kartım ile başvurdum ve bu da ilki gibi 78... Numaralı vize başvurunuz onaylanmadı diye mesaj geldi yine hangi sebepten dolayı onaylanmadığı ilk başvurumda olduğu gibi belirtilmedi. Her ikisinde de ücreti alıp geri iade edilmedi... Bu anlamda ücret iadesi talep ediyorum. Haksız yere 2 defa ücret kesilmiştir tarafımdan.

Burhan sonucu yetersiz buldu

Vize Başvurum 45 Gündür Onaylanmadı, Ücret İadesi Veya Hızlı Çözüm Bekliyorum

18 Temmuz 2025 00:26
vize-basvurum-45-gundur-onaylanmadi-ucret-iadesi-veya-hizli-cozum-bekliyorum-1.jpg
Erman sonuçtan hiç memnun değil

Vize Başvurusunda Gecikme Ve İade Talebi

24 Ocak 2025 23:56