Kryolan Tarafından Haksızca Dava Edildim!

Ayşe
04 Haziran 2024 14:03

Pazardan markasını bilmeden aldığım bir fondöteni ihtiyacım olmadığı için Dolap uygulaması üzerinden ilana koydum. Bu ürünün satışını gerçekleştirdim ve 120 TL para aldım 12 Kasım 2023 tarihinde. Bu parayla kimse doğru düzgün bir şey alamaz. Beni 03.06.2024 tarihinde baro sicil numaralı bir avukat arayıp Kryolan markasının arabulucu avukatı olduğunu söyleyip 50.000 TL para talep etti. Ödenmezse dava açılacağını ve ödemem konusunda ısrarcı oldu. Birçok kişiyi böyle arayıp belirtmiş. Sayın avukatlar, birçok insanı dava ettiğinizi ve okulda okuyan öğrencilerin bile zorla borç harç bulup size para yetiştirdiklerini telefonla beyan ettiler. Marka bunun farkında mıdır?

Ürünü aldığıma ve sattığıma çok pişmanım, keşke böyle bir şey yaşanmasaydı. Konuyla ilgili emniyete gidip ifade vermeme rağmen halen Kryolan benimle uğraşmaktadır.

Biraz araştırma yapınca piyasada çok fazla kişinin böyle şeylerle mağdur edildiğini gördüm. Zaten bu markanın gerçek gelir kaynağı fondöten satmak değildir.

profile profile

Yorumlar (5)

Bambi

Yarın mahkemem var bilmiyorum ne olacak

Merhaba bana ulaşabilir misiniz aynı şey başıma geldi ve öğrenciyim

Bambi

Ayşe hanım arabulucuya ücret mi ödediğimiz yoksa mahkemeye mi çıktınız bende aynı durumdayım da yardımcı olabilir misiniz acaba

Bambi

Aynısı başıma geldi gittim ifade verdim ve şu an başıma gelecek olan şeyi bekliyoru. Umarım sorununuzu halletmişsinizdir

Merhaba bana ulaşabilir misiniz aynı şey başıma geldi ve öğrenciyim

Trendyol Yanlış Ürün Ve Hatalı İade Süreci!

Yasemin
23 Mart 2025 02:17
Gül sonuçtan hiç memnun değil

18 Nisan 2024 22:05

27 Kasım 2023 21:17