Neslihan sonuçtan hiç memnun değil

17 Şubat 2024 10:04

Torium AVM de Koton mağazasından şikayetçiyim. Kadın bölümündeki deneme kabinleri asla kullanıma açık değil. Uzun bir yol kat ederek erkek tarafındaki kabinlere gelip orada deneme yapmak zorunda kalıyorsunuz ve 3 kabin olduğu için insanlar sırada bekliyor. Sorduğumda kliması bozuk, tadilatta vs her gittiğimde kapalı ve en sonundan kibarca tüm iyi niyetimle kendilerinin, daha az iş çıksın niyetiyle kullanıma kapattıklarının farkında olduğumu ve bunun bir çok insanı zor duruma soktuğunu ilettim. Mağaza çok büyük ve tavaf eder gibi koca mağazayı geçip öbür uca insanlar sürekli gelmek durumunda kalıyor diye ilettim ancak dün gittiğimde yine gördüm ki kapalı. Yetkililer kameradan baksınlar görsünler kadın bölümündeki kabinler her daim kullanıma kapalı. Mağazayı işletenler bence markaya da mağaza satışlarına da olumsuz etkide bulunuyorlar. Örneğin bir kiyafet aldınız gittiniz mağazanın diğer ucuna, kabinde denediniz uymadı, tekrar tavaf edip taa diğer uçta bedeni bulup tekrar erkek bölümündeki kabine gelmek zorunda mıyım! Yeri geliyor spor bavulumla bunu yapmak zorunda kalıyorum ayıptır bu. Bu arkadaşların bu etik olmayan iş ahlaklarının kameralardan tespit edilip Koton firmasının gerekli yaptırımı uygulamasını talep ediyorum.

17 Şubat 2024 12:02 (Şikayetten 1 saat sonra)

Merhaba Neslihan Hanım, öncelikle tarafımıza iletmiş olduğunuz konu nedeniyle üzüntülerimizi bildirir ve bize ulaştığınız için teşekkür ederiz. İlgili ekiplerimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir. Sevgilerimizle, Koton Müşteri İlişkileri

17 Şubat 2024 14:13

Konuyla ilgili telefon üzerinden tarafıma gerekli bilgilendirme yapılacağı, ilgili mağazayla gereken bildirimin ve takibin yapılıp sorunun çözüleceği iletilmiştir. Kendilerine teşekkür ediyorum. Mağaza ziyaretlerimde bu konunun takipçisi olmaya ve sorun devam ettiğinde gerekli bildirimleri yine yapmaya devam edeceğim. Hızlı dönüş için Koton firmasına teşekkür ediyorum.

Nihal
24 Haziran 2023 20:25
Erdal sonuçtan hiç memnun değil

Erdal
20 Haziran 2023 00:04
Esin sonucu yetersiz buldu

Koton Cinsiyetçi Kabin Uygulaması

Esin
04 Temmuz 2024 08:46
Ebru sonuçtan hiç memnun değil

Ebru
08 Ekim 2024 17:58