Ercan sonuçtan hiç memnun değil

Köstebek Mağazaları Ürünler Gecikti Müşteri Hizmetleri Kötü

06 Mayıs 2024 17:47

19 Nisanda verdiğim 6 adet ürün sipariş sürekli hazırlanıyor görünüyordu. En sonunda 3 Nisan günü WhatsApp hatlarına yazdım 4 Nisan günü lütfedip cevap verdiler. Ürünlerden bir tanesi üretim aşamasında imiş. Yazışarak anlaşmak zor telefonla görüşelim dedim. Kendisini müşteri hizmetleri zanneden konuşma üslubu bozuk olan biri ile görüştüm. Adeta ben haksızmışım gibi sipariş sırasında ürünün hazır olmadığı yazıyor ürün atölye yoğunluğuna göre 2 veya 3 hafta ya da daha fazla sürede üretilebilir o zaman siparişi vermeseydiniz ya da iptal ettirseydiniz diye bana çıkışmaya kalktı. Bende eğer ürün hazır değilse parasını alıyorsunuz müşteri 15 gün bekliyor eğer yoğunluğunuz varsa o zaman ya bilgi verirsiniz ya da isterseniz hazır olmayanı iptal edip diğerlerini gönderelim dersiniz neden yapmıyorsunuz dediğimde bizim çalışma sistemimiz bu bizden sipariş verenler bilir diyorlar. Parayı peşin almayı biliyorlar ürün gönderilmiyor demek ki parayı alıp ürünü fason dışarıda ürettiriyorlar. Böyle saçma bir sistem hiçbir internet alışveriş sitesinde görmedim. Bir daha da asla sipariş vermem.

Başak sonuçtan hiç memnun değil

Başak
02 Ocak 2025 15:29

02 Aralık 2023 13:20
Beyza sonuçtan hiç memnun değil

Köstebek Mağazaları Sipariş Gecikme Süresi

05 Mayıs 2024 00:33

17 Mart 2025 16:00
Koray sonuçtan hiç memnun değil

29 Şubat 2024 08:25