Kosmos Vize Hizmetleri Randevularının Kapalı Olması Ve Randevu Vermemesi

Kosmos Vize Hizmetleri Randevularının Kapalı Olması Ve Randevu Vermemesi
19 Aralık 2023 09:56

Yunanistan'a eşim ve çocuklarımla beraber gideceğiz. Bir haftadır her gün gün kontrol ediyorum aracı kurum kosmos'tan uygun hiçbir randevu tarihi bulunamamaktadır. Kurumun çağrı merkezini aradığımda ise konu hakkında ocak ayının ilk haftasının randevusu açıldı ve hemen doldu cevabı verdiler. Halbuki bir haftadır her gün birer saat arayla randevuları kontrol ettiğimde açık bir randevu göremedim.
Açık görülen tarihleri tıkladığınızda randevu dolmuştur uyarısı vermektedir. Araştırmalarım neticesinde şu kanıya vardım. Bu kurum muhtemelen yüksek ücretlendirme fiyatlarına sahip 'ek hizmetler' sisteminden yararlanmamızı istiyor ancak hakkımız olan standart randevu sisteminden faydalanmak istiyoruz. Zaten kişi başı yaklaşık 120 euro vize ücreti ödeyeceğiz. Bir de buna kişi başı ek 90 euro vip hizmeti vermemizi istiyor. Bundan önce birçok vize başvuru merkezine (aidata, VFS Global vb.) başvurdum. Böyle bir sorun yaşamadım. Kendi ülkemizde nasıl bir durumla karşı karşıyayız. Gerekli mercilerin böyle bir firmaya müdahalede etmesini arz ederim.

Elif sonuçtan hiç memnun değil

21 Ocak 2024 00:22

02 Şubat 2024 16:37