Koru Sigorta Ücret İade Etmiyor

Arda'nın Teşekkür Mesajı
Beyza hanım benimle ilgilendi çok teşekkür ederim çok memnun kaldım sorunum çözüldü.

Erasmus programına katılmak için Koru Sigortadan bir yıllık seyahat sağlık sigortası yaptırdım. Sigortamın başlangıcı Ocak ayıydı ve Ocak ayında vize başvurusunda bulundum. Bu süre zarfında üç defa vize reddi aldım ve artık başvurmak istemiyorum. Bu nedenle seyahat sağlık sigortamı iptal etmek için talepte bulundum ancak iptal edilmedi. Ücret iadesi talep ediyorum.

14 Mart 2024 15:39 (Şikayetten 22 saat sonra)

Sayın İlgili, Öncelikle geçmiş olsun dileklerimizi sunarız. Başvurunuz şirketimize ulaşmış olup, incelemeler tamamlandıktan sonra tarafınıza bilgi verilecektir. Saygılarımızla. KORU SİGORTA A.Ş.

Arda
15 Mart 2024 15:12

Police vade başlangıç tarihinden bugüne kadar e devletten alınan EGM yurt dışı giriş çıkış belgesidir.

Sayın ilgili, Talebinize istinaden tarafınızla iletişime geçilmiştir. Saygılarımızla,

Arda
15 Mart 2024 16:14

Koru Sigorta Police İptali Yapmıyor.

Yurt dışına yüksek lisans amacıyla gitmek için Koru sigortadan seyahat sağlık sigortası yaptırmıştım. Ancak vizem red ed...