Korkmaz Mutfak Eşyaları Tencerenin Düdüğü, Derece Ayarı Sağa Sola Dönmemektedir (0-1-2 Konumu)

19 Kasım 2023 13:581.312
Tunç'nin Teşekkür Mesajı
Teşekkürler

Düdüklü tencerenin düdüğü, derece ayarı sağa sola dönmemektedir (0-1-2 konumu). Ürünü bir kere kullandık. Garanti başlangıç tarihi 15.08.2023'tür. Fatura ve görseller ektedir. Konu hakkında yardımlarınızı rica ederim. Kaç kere mail attım fakat destek verilmedi.

19 Kasım 2023 13:45

Düdüklü tencerenin düdüğü, derece ayarı sağa sola dönmemektedir (0-1-2 konumu). Ürünü bir kere kullandık. Garanti başlangıç tarihi 15.08.2023'tür. Kaç kere mail attım kimse yardımcı olmuyor bunu İzmir'de hangi yetkili servise vereceğimizi söylemiyorsunuz. Mail tın dönüş yapılacak diyorsunuz ama ne geri dönüyorsunuz ne de başka bir aksiyon alıyorsunuz. Ürünümü 1 kere kullandım bir daha kullanamadım değişim veya tamirini rica ediyorum.

Eki aç
20 Kasım 2023 08:14 (Şikayetten 18 saat sonra)

Merhaba Sayın Tüketicimiz , Öncelikle Korkmaz Mutfak Eşyalarını tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Yaşamış olduğunuz durum için üzgünüz . Çözüme ulaştırmak amacı ile en kısa süre içerisinde tarafınıza dönüş sağlayacağız. Bilginize, saygılarımızla, Korkmaz Müşteri Hizmetleri

Tunç
21 Kasım 2023 08:55

Teşekkürler

Korkmaz Mutfak Eşyaları Korkmaz Düdüklüde Kapak Sorunu

16 Şubat 2024 13:31917

Merhaba, düdüklü tencere ile ilgili şikayetlere baktığımda aynı sorunları yaşadığımızı söylemeliyim. Daha önce düdüklü t...

Korkmaz Mutfak Eşyaları Korkmaz Düdüklü Tencerem 26.11.2023 Tarihinden Beri Serviste

28 Mart 2024 12:465.581

Garantisi devam eden düdüklü tenceremi buhar kaçırıyor diye servise gönderdim. Servis şikayet üzerine inceleme yaptığını...

Korkmaz Mutfak Eşyaları Korkmaz Marka Düdüklü Patlaması

15 Şubat 2024 16:553.197

Merhabalar, 19.02.2023 tarihinde Korkmaz marka düdüklü tencere satın aldım. Garanti sürem devam ederken, düdüklü tencere...

Korkmaz Mutfak Eşyaları Korkmaz Marka Düdüklü Patlaması
1 Yorum

Korkmaz Mutfak Eşyaları Korkmaz Düdüklü Tenceredeki Düdük Sorunlu

30 Mayıs 2024 16:373.071

"Korkmaz ürünün arkasında durup sorunlu olan kapağı değiştirdi ve sorunu çözdü teşekkür ederim."

Korkmaz Mutfak Eşyaları Korkmaz Düdüklü Tencere Sorunu

Fatma
Korkmaz Steam'e Tencere Kapağı Patladı

Korkmaz Steam'eTencere Kapağı Patladı

Elif
Korkmaz Malına Sahip Çık!

Korkmaz MalınaSahip Çık!

Melike
Korkmaz Çiftli Kahve Makinesi Arızası!

Korkmaz ÇiftliKahve Makinesi Arızası!

Habibe
Korkmaz Kahve Makinesi Ötüyor

Korkmaz KahveMakinesi Ötüyor

Sefanur
Korkmaz Düdüklüden Neden Bu Kadar Ses Çıkıyor?

KorkmazDüdüklüden Neden Bu Kadar Ses Çıkıyor?

Emel

Korkmaz Mutfak Eşyaları Kategorileri