Hatice sonuçtan hiç memnun değil

Korkmaz Mutfak Eşyaları Korkmaz Düdüklü Tencerem Hava Ve Suyu Dışarı Atıyor

30 Ekim 2023 14:32

Merhaba,
Korkmaz Vertex düdüklü tencerem, bir süredir pişirme yaparken içindeki suyu ve buharı olduğu gibi dışarı veriyor. Çok tehlikeli bir durum oluşuyor. Müşteri hizmetleri ile görüşüp ürünü gönderdim. Bu süreç 1 ay gibi bir zaman aldı. Geldiğinde tenceremi denedim ve şikayetim devam ediyor. Tekrar aradığımda basınçlı ortamda denendiği sorun olmadığı bilgisi verildi. Bu sefer videolarını da ekleyip tekrar gönderdim. Yine inceleme sürecinde bekliyor ürünüm. Aylardır düdüklümü kullanamıyorum. Çözüm sunulmasını bekliyorum. Teşekkür ederim.

30 Ekim 2023 15:23 (Şikayetten 50 dakika sonra)

Merhaba Sayın Tüketicimiz , Öncelikle Korkmaz Mutfak Eşyalarını tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Yaşamış olduğunuz durum için üzgünüz . Çözüme ulaştırmak amacı ile en kısa süre içerisinde tarafınıza dönüş sağlayacağız. Bilginize, saygılarımızla, Korkmaz Müşteri Hizmetleri

Hatice
Hatice
06 Kasım 2023 09:45

Henüz bir çözüme ulaşamadık. Uzun süredir düdüklü tenceremi kullanamıyorum. Mağduriyetim devam ediyor.

13 Mart 2024 18:54

Korkmaz Mutfak Eşyaları Düdüklü Tencerem Sürekli Patlıyor.

23 Eylül 2023 19:11
Beyhan sonuçtan çok memnun

21 Temmuz 2023 12:54
"Ürünle ilgili sorunun çözümü için hemen bana ulaştılar. Süreçle ilgili sürekli bilgilendirdiler ve çözüm sağladılar. Bu süreçle ilgilenen Nagihan hanıma teşekkür ederim."

30 Kasım 2023 00:12

26 Aralık 2023 11:51