Ümmühan
17 Ekim 2023 20:46

Tarım Kredi Kooperatifi Market Kabuklu Cevizlerin 3 adetinden 2 si kurtlu, bozuk kokuyor. Fişi almadan çıktığımız için iade de edemedik hepsi çöp oldu. Çok yazık, Bu tür ürünlerin denetlenip vitrinde sergilenmesi gerekir. Umarım dikkate alınır bundan sonra.

18 Ekim 2023 11:56 (Şikayetten 15 saat sonra)

Zeynep sonuçtan çok memnun

14 Ekim 2023 16:55
"Az önce marka tarafından arandım. Bana bu durumun olası sebeplerini anlatarak mağduriyetimi gidermek adına tekrardan ceviz gönderimi yapacaklarını söylediler. Nezaketli ve anlayışlı tutumlarından dolayı teşekkür ederim. Açıkçası konu şikayet seviyesinde kalacak sanıyordum, şaşırdım ve mutlu oldum. O zaman Tarım Kredi market ile yola devam :) Teşekkür ederim."
Tarım Kredi Kooperatif Market 1 Kg Kabuklu Cevizin Çoğu Bozuk Çıktı
Adnan sonuçtan hiç memnun değil

Tarım Kredi Kooperatif Market Tarım Krediden Aldığımız Kabuklu Ceviz Haddinden Fazla Bozuk Çıktı

20 Haziran 2024 00:53
Serap sonuçtan hiç memnun değil

12 Mart 2024 15:44
Tarım Kredi Kooperatifi Kendi Peynirini Geri Almadı
Tarım Kredi Kooperatifi Kendi Peynirini Geri Almadı
Emel sonuçtan hiç memnun değil

02 Aralık 2023 11:17

06 Kasım 2023 00:33