Tarım Kredi Kooperatif Market Yerli Marketin İsrail Ürün Satması

20 Ekim 2023 18:04

profile profile profile
23 Ekim 2023 10:12 (Şikayetten 2 gün sonra)

Yorumlar (9)

Eflatun

Bütün şubelerinde hala siyonistlerin en büyük destekçisi Algida ürünleri mevcut maalesef

Recep

Artık satmıyor. Satmama hususunda verdikleri karardan dolayı tebrik ediyorum.

İlhan

Boş yapmayın be artık elindeki telefon da onların kullandığın İnternete onlarında kullanma ürettiğimiz bir şey mi var yerli kullanalım üretiğimizde 5 para etmez kalitesiz sizin sayenizde indirime giriyor eyvallah🤣

Recep

Tebrik ederim. Ne kadar bilgili birisin. Sen böyle devam et. Kimsenin senin aklına ihtiyacı yok. Önce saygı duymayı öğren.

Sebahattin

Merhaba. Tarım kredi marketlerinde çok sayıda İsrail markası ürün satılmakta, iletişim numaralarını arayarak devletimizin marketlerinde İsrail malı ürünlerin satılmasını istemediğimizi, yerli marketlerde sadece yerli ürünler görmek istediğimizi belirttik. Yapabilecekleri bir şey olmadığını devletin bu ürünlerin ülkeye girişini ve satışını yasaklaması gerektiğini belirttiler. Ülkemizde Gazze soykırım yapan İsrail'in ürünlerini görmek istemiyoruz. Katliamlar durana, Gazze halkı insanca bir yaşama kavuşana kadar İsrail'le yapılan tüm anlaşmaların askıya alınmasını istiyoruz. Şikayetimizin en kısa zamanda dikkate alınması talebiyle. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu

Sener

İsrail Türk ürünlerine boykot yaptı, bizde boykot ferdi düzeyde. Bir tane zincir marketler "İsrail ürünleri satmıyoruz" desin, oradan alışveriş yapalım. Sadece İsrail ürünlerine değil, satana da boykot!

Aynen katılıyorum neden satılıyor anlamış değilim tamamen yerli ürün ler olmasını isterdik

Abdülkadir

Merhaba Tarım Kredi'yi yerli ve milli diye destekliyoruz, başka marketlere gitmemeye çalışıyoruz. Tek bir isteğimiz var İsrail malı satmasın çok şey mi istiyoruz.

Aynen istemiyoruz İsrail mallarının satılmasını tamamen yerli olmasını isterdik.

25 Şubat 2024 21:11

31 Ocak 2024 11:23