Doğa sonuçtan çok memnun

Tarım Kredi Kooperatif Market Köpüren Ayçiçek Yağı Sorunu: Sağlığımız Tehlikede Mi?

05 Ekim 2024 23:33
Doğa'nın Teşekkür Mesajı
“İkinci yazımdan sonra genel müdürlükten dönüş yaptılar. Müdürlerle görüşme yaptık. Kırklareli Yağ fabrikasının müdürü evimizi ziyaret etti. Çok nazik ve ilgililerdi. Gereken açıklama yapıldı. Aldığımız tarihteki üretim yağ getirildi. Evimizde test edildi ve herhangi bir sorun olmadı. Sorunun yağda olmadığını, mağazadaki açık yağ aldığımız döküm makinesinden kaynaklandığını anlamış olduk. Bu ilgiye çok teşekkür ederiz. 🌸”

İstanbul Kısıklı Tarım ve Kredi Kooperatifi' nden satın aldığımız açık (dolum yapılan) Ayçiçek Yağında iki seferdir sorun yaşıyoruz. İlk aldığımızda orada satılan plastik şişeye doldurarak satın almıştık. Yağ, kızartma yaparken resmen köpürdü ve kızartmayı atmak zorunda kalmıştık. Şişenin içerisinin steril olmadığından şüphelendik ve ikinci gidişimizde kendi ayçiçek yağı şişemizi götürdük. Yine dolum yaptık. İlk seferde olduğu gibi daha doldururken köpürmeye başladı. Eve geldik ve yine kızartma yaparken yağ, bulaşık suyu gibi köpürdü. Biz bu markadan şikayetçiyiz. Siz ayçiçek yağı diye vatandaşa ne satıyorsunuz? Biz kime güveneceğiz? Üstelik bu mağaza İstanbul Kısıklı' da. Sayın Cumhurbaşkanımız, Tarım ve Kredi Kooperatifi'ni önerdiği için alışveriş yapıyoruz ama bu markaya güvendiğimiz için sağlığımızdan mı olacağız? Bunun açıklamasını kim yapacak?

07 Ekim 2024 10:13 (Şikayetten 1 gün sonra)
Doğa
17 Ekim 2024 11:49

Ezbere bir cevabı gönderdiniz tamam. Öyle mi? Halkın sağlığıyla oynamanın açıklaması olmaz tabi. Yapın dolma anını kameraya aldık. Her türlü şeffaf aşamalarla videoyu çekip, Ayçiçek yağı örneğini laboratuvara göndereceğiz. Tahlil sonuçlarını tüm sosyal medya ve kurumlarla paylaşacağız.

Doğa
06 Kasım 2024 17:58

Gülşen sonuçtan hiç memnun değil

Tarım Kredi Kooperatif Market Ayçiçek Yağındaki Balık Kokusu

Gülşen
19 Aralık 2024 08:15
Ali sonuçtan çok memnun

Ayçiçek Yağının Kalitesi Ve Sağlık Endişesi

01 Aralık 2024 10:46
"Tarım kredi yağ fabrikası müdürü nuri bey ve kalite müdürü ayşe hanim o partideki üretilen şahit numune ile evimize geldiler onlarla birlikte kızartma yaptık. Köpürmenin tencere ve tavalarda kalan deterjan kalıntılarından kaynaklı olduğu anlaşıldı. Üretimle alakalı herhangi bir pürüz söz konusu değildir. Kendilerine, ilgi alaka ve markamıza gösterdiği hassasiyetten dolayı çok teşekkür ediyorum. Çalışmalarında başarılar diliyorum"
Ayçiçek Yağının Kalitesi Ve Sağlık Endişesi

Tarım Kredi Marketi Kötü Kokan Ayçiçek Yağı

20 Ocak 2024 12:05
Emre sonuçtan hiç memnun değil

Tarım Kredi Kooperatifleri'nde Müşteri Hizmetleri Sorunu Ve Saygısız Davranış

24 Ekim 2024 16:21