Gülşen sonuçtan hiç memnun değil

Tarım Kredi Kooperatif Market Ayçiçek Yağındaki Balık Kokusu

19 Aralık 2024 08:15

Tarım krediden aldığım ayçiçek yağı acayip derecede balık kokuyor. Evin her tarafı acayip derecede balık koktu. Bu ekonomik krizde bizde cebimize göre uygun ve güvenilir diye almıştık böyle mi olmalı. Mağduriyetimi kim giderecek yazık değil mi? Lütfen mağduriyetimi giderirsiniz.

19 Aralık 2024 10:39 (Şikayetten 2 saat sonra)
19 Aralık 2024 10:48

Arkadaşım sen iletiyoruz diyorsun da ben bu yağı çocuklarıma ve kendime yedirmeye devam mi edeyim. Bildiğin evin her tarafı balık koktu. Benim için ne yapacaksınız onu soruyorum. Sen gerekli aksiyonunu al gene kendinde benim bu yok zamanda para verip aldığım bu kokan yağları napacağım bana onu söyleyin. Ayrıca maille değil de arayarak bilgi verin. Standart scripti yapıştırıp göndermişsiniz. Ben kendim için çözüm bekliyorum. Ne paramı ne de sağlığımı yoldan bulmadım.

19 Aralık 2024 14:30

Ürünün işletme kayıt no: TR-33-K-009005 ürünün parti no :2400014-R4R5 ürünün son kullanma tarihi :28.11.2026

21 Aralık 2024 12:39

Hiçbir şekilde müşteri tarafına bir memnuniyet sağlanmamıştır. Sonuçta bu gıda ürünü standart şöyle bir yazı yazılmış gereken ilgi gösterilecek gibi yazı. Ama ben müşteri olarak para verip aldığım ürün için suçluyum neden çünkü müşteri açısından hiçbir çözüm ve memnuniyet yok. Su yok zamanda ucuzda değil yazık yani millete. Bir daha almam etrafındakilere de aldırmam.

Doğa sonuçtan çok memnun

Tarım Kredi Kooperatif Market Köpüren Ayçiçek Yağı Sorunu: Sağlığımız Tehlikede Mi?

05 Ekim 2024 23:33
"İkinci yazımdan sonra genel müdürlükten dönüş yaptılar. Müdürlerle görüşme yaptık. Kırklareli Yağ fabrikasının müdürü evimizi ziyaret etti. Çok nazik ve ilgililerdi. Gereken açıklama yapıldı. Aldığımız tarihteki üretim yağ getirildi. Evimizde test edildi ve herhangi bir sorun olmadı. Sorunun yağda olmadığını, mağazadaki açık yağ aldığımız döküm makinesinden kaynaklandığını anlamış olduk. Bu ilgiye çok teşekkür ederiz. 🌸"

Tarım Kredi Marketi Kötü Kokan Ayçiçek Yağı

20 Ocak 2024 12:05

Tarım Kredi Kooperatif Market Yağ Balığı!

30 Nisan 2024 01:56

10 Mart 2024 14:09