Gurbanjemal sonuçtan hiç memnun değil

Otobüs Bekleme Süresi Mağduriyeti

Gurbanjemal
11 Ekim 2024 07:53

Kızım sabah Kontur Turizm saat 07:00'deki seferine, sabah trafiği ve belediye otobüsünü çok bekleyip 3 dakika gecikmesiyle ve turizmde çalışanlara bunları haber verip arayıp '3-4 dakika bekler misiniz?' diye rica edilmesine rağmen, kızım saat 7:03'te otogarda peron yerlerine gelip peron numarasını sorduğunda otobüsün kalktığını öğrendi. Her firmada, yolcusu geliyorsa kurallara göre çıkış saatinden sonra 4-5 dakika bekleme süresi vardır. Kızım ilk defa değil, çok biniyor otobüse, böyle geç kaldığı yoktu. Bu 4-5 dakika telafi edilebilirdi. Çoğu firmada, çıkış saatinde perona gelip kaç dakika kişisini alana kadar bekleniyor. Arada 1-2 dakika esneklik yapılamıyor. Nasıl bir şey bu, kendi yolcusunu almadan 'geç kaldınız' bahanesi ile kabahati üzerine aktarıp sonra yoldan başka bir yolcu ile dolduruyor. Bu şekilde kar mı ediyorsunuz? Bu özelliğiniz kimseyi kandıramazsınız. Kızım ağladı, üzüldü, otobüsüm gitti diye şikayet ediyorum bu firmayı. Parayı yerden bulmuyoruz, esnekliği yok, müşterisi hiçbir şekilde dinlenmiyor. Mağdur durumda bu firmada yolculuk ettiğim zamanlar kendim bile kaç defa hatalarına göz yumup uğraşmayıp 'neyse' deyip gittiğimi hatırlıyorum.

Ali sonuçtan çok memnun

01 Eylül 2024 01:21

19 Mayıs 2024 12:24
Kontur Turizm İletişimsizlik Sorumsuzluk Mağduriyet

15 Nisan 2024 20:11
İrfan sonuçtan hiç memnun değil

24 Ocak 2025 19:03