Erdem sonuçtan hiç memnun değil

12 Aralık 2024 17:03

Herkese Merhaba;
İzmir'de ikamet ediyorum. Ağustos ayının başında İzmir Karabağlar şubesinden, sözde kurumsal firma olan Konfor Mobilya'dan bir yatak odası takımı aldım, lakin çok pişmanım. İzmir Karabağlar şubesinden aldığım ürünlerden hiçbir şekilde hizmet görmedim ve hiçbir şekilde memnun kalmadım. İlk başta eksik ürün gönderdiler. Yatak gelmedi, yatak başlığı gelmedi, konsol aynası yanlış geldi. Bir hafta sonra yanlışlarını düzeltirler, lakin aldığım 2 tane gardırobun aynaları yapışkanından zemine (yere) doğru kayıp zemine oturdu ve şu anda dolapların kapakları açılmıyor. Hiçbir şekilde kullanamıyorum. Defalarca ürünleri aldığım mağazayı arayıp mağdur olduğumu ve şikayetlerimi dile getirmeme rağmen dolap kapakları için hiçbir şekilde aylardır gelen giden olmadı. Servisi aradığımda bana dedikleri, eski bantları kullandığımız için bu dolaplara ve birden fazla müşteriden bu şikayetleri aldıklarını ve gelip düzelteceklerini söylediler. Ben yeni evli olmama rağmen 3 aydır servis bekliyoruz evimize ama hiçbir şekilde geri dönüş alamıyoruz. Aldığımız dolapları kullanamıyoruz, üstelik bize getirdikleri konsol aynasını dahi kurmadılar, getirdikleri gibi yerde duruyor. Mağdur olduğumu dile getirmeme rağmen kimse bana yardımcı olmuyor. Ben de son çareyi Tüketici Mahkemesi'ne başvurmada buldum. İnşallah oradan olumlu bir yanıt alabilirim. Size burada demek istediğim ve anlatmak istediğim şey, Konfor pişmanlıktır. Eğer ben işsiz güçsüz vakti bol olan insanlarla uğraşmaktan kaçınmam diyorsanız kendiniz için Konfor'u tercih edebilirsiniz ama dediğim gibi Konfor pişmanlıktır. Sözde kurumsal firma.

12 Aralık 2024 17:11 (Şikayetten 8 dakika sonra)
Erdem
Erdem
22 Aralık 2024 18:41

İlginize teşekkürler tekrardan kimse yardımcı olmadı kime benim iletişime geçmedi...

Montaj Ekibi Ve Teslimat Sürecinde Büyük Hayal Kırıklığı

10 Ekim 2025 12:06
Montaj Ekibi Ve Teslimat Sürecinde Büyük Hayal Kırıklığı
Alev sonuçtan çok memnun

19 Mart 2024 17:32
"Saygıdeğer Ebru hanıma ben sadece çok ama çok teşekkür ediyorum ilgisi alakası için böyle müşteri memnuniyeti kazanmaya çalışan takım arkadaşları lazım her firmaya"
Özleyiş sonuçtan çok memnun

15 Ekim 2024 18:18
"Siz olmasaydınız daha çok bekler ve uğraşırdım. Siz işleri kolaylaştırdınız. Çok teşekkür ederim"
Mobilya Teslimatı Ve Kalite Sorunları
Merve sonuçtan hiç memnun değil

08 Eylül 2023 12:56