Kombine Devret Keyfe Keder Hesap Kapatıyor!

12 Eylül 2023 19:13

Kombine Devret uygulamasına ilan verdim diye hesabımı kapattı. Sitenin amacı da bilet ilanları verip devir yaptırmak değil mi arkadaş. Şoku atlatıp sebebini sorduğumda bana "sistem hesabınızı güvenlik kontrolüne almış ve geçici süre kapatmıştır. Bilgilerinizin olduğu resmi bir belge paylaşın hesabınızı aktif edelim" dendi kimliğimi paylaştım. Tabii ki aktif etmediler cevap dahi vermediler. Buna istinaden insani bir şekilde kızıp tepki gösterdim hesabımı maç günü kapattınız diye. Gelen cevap "Hesabınız güvenlik sebebiyle kapatılmıştı. Hakaret sebebiyle diye değiştirildi." Yazdığım cümle "teşekkürler mi geçiyorsunuz"du ki olabilir hata yaptım deyip sabır çekip yeni hesap açtım kimlik bilgilerim diğer hesaba ait olduğu için bilgileri silin diye mesaj attım ki yine cevap yok. Benimle işine geldiğinde yazışan bu gayri resmi şahıs ve uygulama neye ve kime hizmet ediyor. Takım taraftar mı seçiyorsunuz? Hadi buraya da cevap vermeyin.

30 Nisan 2024 13:06

16 Ekim 2023 18:58
Muhammet sonuçtan çok memnun

22 Ocak 2024 00:40
Nasri sonuçtan çok memnun

31 Ağustos 2024 17:16
"Sayfa olmasa sorunumuz çözülmeyecek galiba yetkililere ve ilgilenen herkese çok teşekkür ediyorum elinize emeğinize sağlık iyi çalışmalar."
Passolig Kombinem Olmasına Rağmen Uygulamada Gözükmüyor.

Passo Hesabım Keyfi Şekilde Bloke Edildi, Nedenini Öğrenemiyorum

01 Ağustos 15:24