Vakur sonuçtan hiç memnun değil

Hasarlı Ürün Ve İlgisiz Müşteri Hizmetleri

Hasarlı Ürün Ve İlgisiz Müşteri Hizmetleri
16 Aralık 2024 00:00

Kombimarket sitesinden aldığım petek, hiç koruma olmadan sadece şeffaf kağıtla kargolanmış. Kargocu da dikkatsiz şekilde taşıdığı için ürün ezik şekilde geldi. Şirketi ürün değişimi için aradığımda, sorumluluk tamamen sizde diyerek değişim yapmadılar...

16 Aralık 2024 00:18 (Şikayetten 17 dakika sonra)

Müşterimizin de belirttiği üzere şeffaf bir paket halinde teslim edilen bir ürün lojistik firması hasarlı götürmüş olsaydı bunu rahatça görebilirlerdi ve iadesini isteyebilirlerdi lojistik firması ile görüşmemizde ürünü sağlam bir şekilde teslim ettiklerini bize ilettiler

Vakur
Vakur
16 Aralık 2024 10:17

Ezikleri ve kalkmış boyaları ancak üzerindeki kılıf açıldıktan sonra görülebiliyor. Mağdur ettiğiniz müşteriye empati yapmak yerine lojistik firmayı koruyorsunuz hala. Azcık süreç iyileştirme bilinciniz olsa sağlam teslim etmek zorunda olduğunuz ürünler için çok daha özenli bir paketleme ve daha iyi bir lojistik sağlar, değişim yapmadığınız halde söz verdiğiniz yan kapağı değiştirme işini hallederdiniz.

Çözüm Sağlayamadığımız için üzgünüz Lojistik firmaların sorumlu olduğu kadar satın alan kişilerin de sorumluluğu var ürünü kontrol ederek aldığınızda çözümü çok kolay oluyor tutanağı tutuluyor ve iade alınıyor buna ne biz ne de lojistik firması itiraz edebiliyor

Kapak teklifimiz hala geçerli yan kapak gönderebiliriz saygılarımla Kombi Market Yusuf Eyüboğlu

Yusuf
Yusuf

Siz ürünü hasarsız teslim aldım diye imzalamışsınız bizim lojistik firmasına yapabileceğimiz bir şey kalmamış keşke alırken kontrol edip alsaydınız

19 Mart 2025 16:54
Teknik Store Firması Sorumluluk Almıyor
Metehan sonuçtan hiç memnun değil

Etürkeli Gizli Kargo Ücreti Şoku

Metehan