02 Haziran 2024 18:23

Koleston saç boyası annemin hayatını tehlikeye atıyordu. Anneme alınan ve her zaman kullandığı Koleston, annemde alerjiye sebep oldu. Yüzü şişti, bu markadan şikayetçiyim. Bugüne kadar bu markayı ben de kullanıyordum, annem de kullanıyordu. Son kullandığında yüzü şişti ve rahatsız oldu. Buradan yetkililere sesleniyorum, annemin başına daha kötü bir şey gelseydi bunun vebalini kim ödeyecekti? Siz de artık bozulmuşsunuz. Ben zaten çoktan bu markayı bırakmıştım, annem ise alışkın olduğu için kullanıyordu. İnsan hayatı bu kadar ucuz olamaz. Çevremde artık kimse kullanmıyor, hayatlarından çıkardılar. Annemin resmini paylaşamam, KVKK gereği. Annemin yüzü şişmiş olarak resmi de var.

Kasım
25 Kasım 2023 20:37

22 Şubat 2024 11:51
Koleston Son Kullanma Tarihi Geçmiş Ürün
Doga sonuçtan hiç memnun değil

Koleston Koyu Kestane Saç Boyası Turuncu Renk Çıktı, Mağduriyetimin Giderilmesini İstiyorum

31 Ekim 2025 23:45
koleston-koyu-kestane-sac-boyasi-turuncu-renk-cikti-magduriyetimin-giderilmesini-istiyorum-2.jpg
koleston-koyu-kestane-sac-boyasi-turuncu-renk-cikti-magduriyetimin-giderilmesini-istiyorum-1.jpg
Esra sonuçtan hiç memnun değil

Koleston 12.11 Saç Boyası Saçımı Mahvetti, Mağduriyetimin Giderilmesini İstiyorum

30 Haziran 2025 18:40

Koleston Naturals Saç Boyası Alerji Ve Renk Sorunu