04 Ekim 2024 22:52

Köfteci Yusuf Esenyurt Şubesinden aldığım siyah Gold zeytin, buzdolabında (rafın en arka kısmında) durmasına ve ürünü açalı çok kısa zaman olmasına ve son kullanma tarihine çok uzun zaman olmasına rağmen küflendi. Ben de görseller ile birlikte durumu açıklar bir mail gönderdim ve Genel Merkez'den B**** Hanım benimle iletişime geçip aynı mağazadan yeni ürün alabileceğimi mağazaya bilgi verdiğini iletti. Kısa bir süre sonra mağazaya gidip durumu anlattığımda haberleri olmadığını söylediler. Çekmiş olduğum görselleri gösterince yetkiliye soracaklarını söylediler. Bebeğimin arabada olduğunu fazla vaktim olmadığını söylemem rağmen beni uzun süre beklettiler. Kasada çalışan kişiden üst katı arayıp durumu sormasını rica ettim. Kasadaki çalışan "yeni ürün almaya gelmiş" deyince ben de "Genel Merkez'den B**** Hanım'ın yönlendirmesi ile geldim" şeklinde düzeltmesini istedim. Bunu söylememin üzerine kasadaki işe 1 hafta önce girdiğini söyledikleri ve yakasında isim kartı olmayan genç kadın çalışan "bana hakaret edemezsiniz" diye bağırmaya başladı. Hakaret etmediğimi sadece Genel Merkez'den yönlendirdiklerini iletmesini istediğimi söylememe rağmen avazı çıktığı kadar bağırdı. Ben bir vatandaş ve müşteri olarak sadece hakkımı aradım. Ancak hem haklıymış gibi bağırdılar hem de yeni ürün vermek istemediler. Uzun uğraşlar sonunda yeni ürünü alabildim.

22 Ekim 01:31
itimat-sut-aldigim-urunlerde-sorun-ve-subede-kotu-muamele-4.jpg
itimat-sut-aldigim-urunlerde-sorun-ve-subede-kotu-muamele-3.jpg
Uğur sonuçtan hiç memnun değil

06 Ağustos 09:59

Köfteci Yusuf Kozyatağı 7/24 Şube Şikayeti