Bahadır sonuçtan hiç memnun değil

Köfteci Yusuf'tan Aldığım Ürünler Konusunda Hayal Kırıklığı

Köfteci Yusuf'tan Aldığım Ürünler Konusunda Hayal Kırıklığı
10 Ekim 2024 12:12

Merhabalar, 30 Eylül'de Yemek Sepeti'nde Köfteci Yusuf'ta kıyma ve köftelerinde indirim olduğu için ben de yarım kilo kıyma ve 1 kilo köfte aldım, ilkokula giden oğlumun beslenmesi için. Şimdi haberlerde domuz etinden yapıldığı belirtiliyor. Ben köftelerden kızartma yaptığımda saman gibi oldu ve ne oğlum ne de biz yiyemedik. Ben şimdi buzluğa atmış olduğum kıymaları daha önceden başka yerden satın aldığım kıymalarla birlikte koyduğum için hangisi Köfteci Yusuf'a ait bilmediğim için yaklaşık 1 kilo kıymayı ve köfteleri çöpe attık. Ben zararımın bana ödenmesini ve Yemek Sepeti gibi bir uygulamanın yiyecek yerlerini belli aralıklarla denetim yapması gerektiğini düşünüyorum. Hem de Köfteci Yusuf'tan oradan aldığım her siparişimin bedelini ödemesini istiyorum. Bizlere domuz eti satan firma resmen bu haksızlık. Bizlere, çocuklarımıza bu şekilde helal et yedirmeyen her firmanın kapatılması gerekiyor.

10 Ekim 2024 12:03

30 Eylül'de Yemeksepeti uygulamasından Köfteci Yusuf'un kıyma ve köftelerinde indirim olduğu için sipariş verdim yarım kilo kıyma 1 kg köfte aldım birinci sınıfa giden oğlumun beslenmesine koyabilmek için almıştım ancak o gün köftelerde köftelerden yarısını pişirdim akşam yemeği için ne oğlum ne de eşim yemediler çünkü saman gibi ve içi hiçbir şekilde pişmemişti. Yemeksepeti gibi uygulamaların böyle yiyecek yerlerini belli aralıklarda denetim yapması gerektiğini düşünüyorum. Köfteci Yusuf'tan bu zamana kadar almış olduğum siparişlerimin bedelini ödemesini istiyorum çünkü dolabımdaki o köfteler ve daha önce almış olduğum başka bir kasaptan almış olduğum kıymalarla Köfteci Yusuf'tan almış olduğum kıymalar birbirine karıştığı için hepsini çöpe atmak zorunda kaldım. Şu zamanda sürekli @ yemediğimiz için ve ayda bir kere alma şansımız olduğu için maddi hasarın tarafıma ödemesini istiyorum gerekli belgeleri de sunuyorum. Köfteci Yusuf yemek şirketinden şikayetçiyim bana almış olduğum siparişlerimin bedelini ödemek zorundadır.

Alper
Alper

Maddi hasar mı?

Merhaba. Bakanlıkta numune eğitimleri almış ve sanayide 25 senedir çalışmış bir olarak, naçizane görüşüm: Analize gidecek numıme ne olursa olsun, ister gıda, ister akaryakıt, ister su, ister şikayet/denetim konusu ne ise. Numune alınırken, taraflara da aynı numuneden şahit olarak mühürlü şekilde numune bırakılır ki;ve numuneler teslim edildiğine dair taraflardan imza alınr. Bu gibi iddia larda, taraflar itiraz edebilsin ve bilirkişi ve veya 3. Taraf analizi tekrar yapsın. Akkoyun ortaya çıksın... Şimdi savcılık neden olaya el atıp da : Numuneyi alanlara neden şahit numuneler alınmadı demeli! Bu kadar basit. Şahit numuneler olsa idi, Savcılık şahit numuneler analiz sonucuma göre karar verebilirdi! Numuneyi alanlar şahit numune almadığı için, alıp teslim etmiş iseler, şahit numune teslim tutanağı ibraz etmeliydi. Görevi kötüye kullanmıştır numuneyi alanlar. Pis kokulu bir amaç bu, savcılık göreve.

İndirimli Fiyat Bilgisi Yanlış Verildi, Ürün İadesi Kabul Edilmedi

24 Haziran 2025 11:32