Köfteci Yusuf Edenred Ödeme Karttan Ödeme Almamak

28 Kasım 2023 15:54

Köfteci Yusuf Balıkesir Batı Oksijen 228 şubesinde iş seyahati sırasında mola vererek yemek yedik. Şirketin bana vermiş olduğu Edenred yemek kartını (Köfteci Yusuf'un da üyesi olduğu) ile ödeme yapmak istedik. Kasada bulunan G***** isimli kasiyer, Edenred ile bir sorun olduğunu ve ödemeyi alamadığını bildirdi. Ben de arızanın sorununu nedir diye sordum ve sistemsel olarak cevap aldım. Daha fazla zamanım olduğu için Edenred şirketi ile görüşüp sorun hakkında destek almasını dile getirdim. Bana cevap olarak, gün sonu olmadan sistemin düzeltilmesinin mümkün olmadığı bildirildi. Bunun üzerine, üzerimde nakit veya başka bir kart olmadığını (çünkü o sırada yalan söylediğini anladım) belirttim ve ödemeyi dönüşte yapabileceğimi üsteledim. G***** isimli kasiyer, panik halde ve çevredeki müşterilerin tepkisi üzerine, Edenred kartımı isteyerek ödemeyi aldı. Bu durumu, ödemeyi nakit ve kartla alabilmek için bir yalan olarak gördüm. Kesinlikle bu büyük bir sorundur. Helal et satarak yalan söyleyen bir işletmenin bu tür saygısızlık yapmasını kınıyorum ve çalışanlarla ilgili gerekenin yapılmasını bekliyorum.

Hilal sonuçtan hiç memnun değil

Kayışdağı Köfteci Yusuf'taki Saygısız Kasiyer

19 Haziran 2023 17:14
Murat sonuçtan hiç memnun değil

19 Ağustos 2024 01:22
Sıla sonuçtan hiç memnun değil

28 Ağustos 2024 17:04
Köfteci Yusuf Dökülüyor Ve İnsanlar Kanıyor
Köfteci Yusuf Dökülüyor Ve İnsanlar Kanıyor
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

30 Mart 2024 14:39

Köfteci Yusuf Kategorileri