Fırat sonuçtan hiç memnun değil

03 Nisan 2024 21:19

İzmir Karşıyaka çevre yolunda bulunan Köfteci Yusuf şubesine geldik. Öncelikle iki çorba, ardından bir buçuk porsiyon köfte, yarım ekmek köfte, Fanta ve ayran sipariş ettik. Yaka kartından isminin Kardelen olduğunu okuduğum personel, Fanta olmadığını, sadece gazoz verebileceğini söyledi. Ancak dolapta Fanta olduğunu gördük ve istedik. Gazoz geldiğinde değiştirebileceklerini belirttiler. İftar saati sonrası olmasına rağmen, çorbalarımız çok geç geldi ve köftelerle birlikte servis edildiler. İki çorba ve bir buçuk porsiyon köfte için sadece üç dilim ekmek verdiler. İçeceklerimiz ve mezelerimiz ise gelmemişti. Kardelen isimli personel, bizi dinlemekte ve güler yüzlü olmakta zorlanıyordu. Hareketlerini gözlemlediğimde, elindeki bezi bile servis arabasına fırlattığını gördüm. Şeflerini çağırdığımda, köfte ile çorbanın aynı anda servis edildiğini, köftelerin çorba içilene kadar soğuyacağını, ayrıca mezelerin ve içeceklerin gelmediğini, ekmeğin de yetersiz olduğunu ilettim. Şefler, Kardelen Hanım'a torbaları sorduğunda, ona ters bir şekilde 'işine bak' dedi. Şehirler arası nakliye işiyle meşgulüz ve her gün en az iki-üç defa Köfteci Yusuf şubelerinde yemek yiyoruz. İlk defa bu kadar kaba ve ilgisiz bir garsonla karşılaştık. Ayrıca, getirilen ketçap ve mayonezin kapaklarını açtığımızda, kapak altlarının kurumuş ketçap ve mayonezle dolu olduğunu gördük ve midemiz bulandı. Kanaatimizce bu personel, markanıza yakışmıyor. Durumun tarafınızca gerekli şekilde ele alınmasını rica ederiz.

Köfteci Yusuf Marmaris Şubesi'nde İftar Fiyaskosu

23 Mart 2025 23:04

05 Ocak 2024 15:37

14 Ağustos 2025 19:27
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

Köfteci Yusuf Sakarya Karasu Şubesi Personel Çok Saygısız

03 Temmuz 2023 15:34