İlker sonuçtan hiç memnun değil

01 Ekim 2023 22:16

Merhaba yaklaşık 1-1,5 ay önce montajı yapılan ki montajında da Sorun yaşadığımız Koçtaş'tan aldığımız Merban duşakabin ve Mini küvetin altından su sızması başladı. Altına baktığı baktığımızda pas lekelerini gördük. Artı vida yerlerinden su geldiğini gördük Ayrıca küvetin iç kısmında iğne ucu kadar büyüklüğünde nokta nokta şeklinde deliklerin oluşmaya başladığını gördük. Büyük ihtimalle üretim aşamasında burası onarılmış ya da yama yapılmış banyo yapıldıkça bu delikler ortaya çıktı ve altında su vermeye başladı. Zaten direk alttaki ve değerlere denk geliyor. Bakıldığında da vidaların daha önce birkaç yerden atıldı sonra çıkartıldı görülmekte 12.000 küsur TL'ye mal olan bu Mini küvette duş teknesi için Koçtaş'ın daha bir ay içerisinde bu hale gelmesi sebebiyle gereğini yapmasını bekliyoruz teşekkürler

02 Ekim 2023 09:03 (Şikayetten 10 saat sonra)

Merhaba İlker Bey, Geri bildiriminizi yetkili ekibimize ileterek takip sürecini başlattık. En kısa süre içerisinde sizinle iletişime geçerek son durum bilgisini ileteceğiz. Saygılarımızla, Koçtaş Çözüm Merkezi

05 Ekim 2023 20:06

Sorunum Henüz çözüme ulaştırılmadı. Arandım ancak üzerinden 2 gün geçti henüz bir aksiyon alınmadı. Bekliyorum

19 Ekim 2023 13:34

Şikayetime Çözüm üretilmedi. 3 haftadır oyalanıyorum. Müşteri hizmetleri konusunda en yavaş kurum Koçtaş bunu bizzat ispatladınız.

Gülay
23 Eylül 2024 11:44
Koçtaş'ın Duşakabin Camı Patladı
Nursel sonuçtan hiç memnun değil

Nursel
12 Nisan 2025 21:22

Tevhid
04 Haziran 2025 22:05
Duşakabin Kurulumu Sırasında Yapılan Hatalar Ve Eksik Bilgilendirme Mağduriyeti
Duşakabin Kurulumu Sırasında Yapılan Hatalar Ve Eksik Bilgilendirme Mağduriyeti
Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Serkan
15 Ağustos 2025 17:40
koctastan-aldigim-banyo-dolabi-hem-kalitesiz-cikti-hem-de-musteri-hizmetlerine-ulasamiyorum-1.pdf

Barış
05 Kasım 2024 12:51